Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Κεφαλογιάννη: Μείωση έως και 50% στον εσωτερικό τουρισμό

Όσον αφορά το λουκέτο του μεγάλου ρωσικού τουριστικού πρακτορείου Labirint η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε πως η αγορά λειτούργησε πολύ θετικά, καθώς οι ρώσοι τουρίστες κλείνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα με άλλα πρακτορεία.


“Έξω πάμε καλά” στον τουρισμό, ωστόσο όσον αφορά τον εσωτερικό τουρισμό όμως, η μείωση σε ορισμένους προορισμούς ξεπερνάει και το 50%. Αυτό αποκάλυψε στο Mega η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, κάνοντας λόγο για “μεγάλο πρόβλημα”. 


“Ανάλογα με τον προορισμό υπάρχουν μειώσεις έως και 50%. Μπορεί και παραπάνω” δήλωσε χαρακτηριστικά η υπουργός Τουρισμού σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο πρόβλημα που γίνεται προσπάθεια να λυθεί μέσω των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού από τα υπουργεία Εργασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σε ό,τι αφορά το λουκέτο του μεγάλου ρωσικού τουριστικού πρακτορείου Labirint η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε πως η αγορά λειτούργησε πολύ θετικά, καθώς οι ρώσοι τουρίστες κλείνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα με άλλα πρακτορεία. "Φαίνεται πως δεν έχουμε ακυρώσεις" τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη.

Πρόσθεσε ότι οι ρώσοι παράγοντες σε συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα με τον γγ. του ΕΟΤ Πάνο Λειβαδά δεσμεύτηκαν να καλύψουν τις ζημιές στους ξενοδόχους που φιλοξένησαν τους ρώσους τουρίστες και στους αερομεταφορείς που τους μετέφεραν πίσω στη Ρωσία.  

“Ο ελληνικός ιδιωτικός τομέας του τουρισμού έδειξε άψογη συμπεριφορά... Ήταν σημαντικό να δείξουμε ότι σε μια τέτοια έκτακτη περίπτωση η Ελλάδα αντιδρά θετικά” επισήμανε η υπουργός. 


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα