Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Με 54.000 ευρώ ανά επεισόδιο ζει μια ζωή γεμάτη… διαμάντια και έρωτα

Η σειρά  στην Τουρκία συνεχίζεται και έχει τίτλο "Μαύρο Χρήμα, Έρωτας"  Kara Para Aşk , ενώ στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε η προβολή του Α'κύκλου με τίτλο "ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ"

Είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της, αν και δεν είναι πολλά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής. Με το κασέ της να αγγίζει τα 54.000 ευρώ το επεισόδιο, ζει σίγουρα μια ζωή γεμάτα διαμάντια και έρωτα! Όπως και ο τίτλος της σειράς που πρωταγωνιστεί. Η Tuba Büyüküstün (Τουμπά Μπουγιουκουστούν) ζει το παραμύθι της και είναι ακόμα πιο ωραίο απ’ ότι το είχε φανταστεί. Διάσημη, ακριβοπληρωμένη, όμορφη και παντρεμένη με τον Ονούρ Σαϊλάκ, με τον οποίον έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Μπορεί, όπως έχει δηλώσει, να ήθελε να γίνει γιατρός ή δασκάλα, τελικά η υποκριτική την κέρδισε και απέκτησε όλα όσα ήθελε σε αυτή τη ζωή. Ίσως όχι όλα, αφού θα ήθελε να κάνει και καριέρα στο Hollywood, όπως δήλωσε πρόσφατα σε γνωστό περιοδικό.

Πάντως και στην Τουρκία μια χαρά τα πάει, αφού τις επόμενες ημέρες ξεκινούν γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Διαμάντια και Έρωτας».
Πηγή: tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα