ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ποιοι θα τραγουδήσουν στη ΔΕΘ

Με ένα πλούσιο μουσικό «ψηφιδωτό» θα «ντύσει» φέτος την 79η ΔΕΘ η ΔΕΘ-Helexpo, με στόχο να καλύψει όλες τις μουσικές προτιμήσεις και όλες τις ηλικίες και να ξεσηκώσει το κοινό. Οι συναυλίες θα δίνονται καθημερινά στις 9.30μμ και οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν πληρώνοντας μόνο το εισιτήριο εισόδου στο εκθεσιακό κέντρο.


Στη σκηνή της ΔΕΘ θα ανέβουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου (6 Σεπτεμβρίου), η Δέσποινα Βανδή και ο Μηδενιστής (7 Σεπτεμβρίου), οι Stavento, οι Μέλισσες και η Ήβη Αδάμου (8 Σεπτεμβρίου), ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα (9 Σεπτεμβρίου), ο Σάκης Ρουβάς (11 Σεπτεμβρίου), ο Στέλιος Ρόκκος (12 Σεπτεμβρίου), η Ελένη Φουρέιρα, με τους Boys & Noise και τον Στέλιο Λεγάκη (13 Σεπτεμβρίου) και η Πάολα (14 Σεπτεμβρίου).

Στο μεταξύ, στις 10 Σεπτεμβρίου, ο μεγάλος Έλληνας τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος, θα δώσει στο χώρο της ΔΕΘ συναυλία με τον τίτλο «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη», γιορτάζοντας έτσι τα 50 χρόνια του στα μουσικά δρώμενα της χώρας και τα 70 στη ζωή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα