Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Κοντομηνάς, Λαζόπουλος, Σπηροπούλου και πολλοί ακόμα… σε γνωστό στέκι της Πάρου

Τηλεοπτικό traffic δημιουργήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο ειδυλλιακό λιμάνι της Νάουσας Πάρου στο γνωστό στέκι «Ουζερί των ναυτικών» Mario Restaurant!
Σύμφωνα με το enimerosi24.gr τα εξαιρετικά εδέσματα του δημοφιλούς Μάριου που… συνοδεύονται από την καταπληκτική θέα του λιμανιού, απολάμβανε ο ιδιοκτήτης του ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς με την παρέα του. Τον πρόεδρο του καναλιού στη βραδινή του έξοδο συνόδευαν ο Λάκης Λαζόπουλος που πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με το σταθμό και είναι φανατικός λάτρης του νησιού, η υπεύθυνη του ψυχαγωγικού προγράμματος Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά και η ανερχόμενη παρουσιάστρια με δική της πλέον εκπομπή από την επόμενη σεζόν Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου, την παρέα συμπλήρωναν φίλοι των συνδαιτυμόνων.
Η παρέα όμως του Δημήτρη Κοντομηνά, δεν ήταν η μόνη – τηλεοπτική – που απόλαυσε την εκλεκτή κουζίνα του Μάριου το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Σε διπλανό τραπέζι μια ακόμη παρέα της τηλεόρασης είχε αφεθεί στη γαστριμαργική μαγεία του, αποτελούμενη από την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR Μάρα Ζαχαρέα που συνοδευόταν από το σύζυγό της Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Το ζευγάρι που περνάει τις διακοπές του στο όμορφο νησί μοιραζόταν τη συντροφιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του συζύγου της Θέμη Σοφού.http://www.spirospero.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα