Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: Ο ΣΚΑΪ που θα βρει τα λεφτά;

Το κανάλι του Φαλήρου, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται να μας τρελάνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Και αυτό γιατί αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα τηλεπαιχνίδι, που δεν συμμετέχεις «για την εμπειρία» ή για να κερδίσεις μια τηλεόραση… αλλά για να κερδίσεις λεφτά! Και πολλά λεφτά.


Φυσικά ο τίτλος του παιχνιδιού, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα το παρουσιάσει ο Γιάννης Ζουγανέλης, θα αλλάξει… αφού εκατομμυριούχος με «ευρώ» δύσκολο κάποιος να γίνει από ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά το concept απαιτεί το μεγάλο ποσό να είναι όντως δελεαστικό και αρκετά υψηλό. Και εδώ γεννιέται η απορία όλων: Ο ΣΚΑΪ που θα βρει τόσα λεφτά για να μπορέσει να δώσει στους συμμετέχοντες που θα κερδίζουν; Γιατί αν σκεφτούμε καλά ο σταθμός δεν είναι και ο πρώτος στην τηλεθέαση, δεν λογίζεται καν στα τρία πρώτα κανάλια, οπότε λογικά τα διαφημιστικά του πακέτα (δηλαδή τα έσοδα) θα είναι λίγα! Ειδικά στην εποχή που διανύουμε!

Η απάντηση μάλλον δεν θα δοθεί άμεσα, αρκεί να περιμένουμε να βγει η εκπομπή στον «αέρα», μήπως και το concept αλλάξει πλήρως και το μεγάλο ποσό να είναι αρκετά χαμηλότερα από αυτό που θα περιμέναμε!

Πηγή: tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα