Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Σφήνα στα μεγάλα κανάλια το «Ε»

Με προτάσεις σε όσους παρουσιαστές μένουν εκτός του παραδοσιακού ιστού των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» επιχειρεί από τη νέα σεζόν να στήσει ένα νέο πρόγραμμα που θα καλύψει κατά κάποιον τρόπο το κενό του STAR. Με χαμηλό budget και επίσης χαμηλού κόστους μετεγγραφές το «Ε» θα προσπαθήσει να μπει σφήνα στα μεγάλα κανάλια προσφέροντας live εκπομπές ψυχαγωγικού περιεχομένου από το πρωί έως αργά το απόγευμα.


Αυτό τον σκοπό υπηρετούν οι συμφωνίες του καναλιού με την Χριστίνα Λαμπίρη που φεύγει από τον ΣΚΑΙ, την Κατερίνα Καραβάτου και τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, αλλά και οι συζητήσεις με την Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση η Χριστίνα Λαμπίρη – εκτός απροόπτου, θα αναλάβει τη νέα πρωινή ζώνη του καναλιού παρουσιάζοντας μια εκπομπή με έντονα στοιχεία lifestyle, χωρίς να αποκλείει την τρέχουσα ειδησεογραφία. Και αντίστοιχα το ζεύγος Καραβάτου – Κατσούλη θα αναλάβουν την παρουσίαση πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής το Σαββατοκύριακο.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα