ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Για τους φανατικούς του "Downton Abbey", ο οίκος Christie's βγάζει στο σφυρί μια βραδιά στον πολυαγαπημένο πύργο

Ο οίκος δημοπρασιών Christie's προσφέρει μια βραδιά στον “πύργο του Ντάουτον”, δηλαδή στο 'Χάικλερ Καστλ” της Αγγλίας, εκεί όπου έχουν γυριστεί οι πιο σημαντικές σκηνές της πολυβραβευμένης σειράς.

Το 'Downton Abbey” είναι μια πολύ επιτυχημένη σειρά, η οποία ταξιδεύει τους τηλεθεατές που τη παρακολουθούν, σε μια άλλη εποχή, όπου οι πρωταγωνιστές τρώνε με χρυσά κουτάλια, οι υπηρέτες σερβίρουν κρασί, ο κόμης μοιράζεται τα μυστικά του με τον έμπιστο μπάτλερ του και κάποιος τυχερός χάρη στον οίκο Christie's, θα μπορέσει να νιώσει για λίγο τη μαγεία εκείνης της εποχής.

Η σύγκρουση των δυο κόσμων, της παλιάς αριστοκρατίας και της νέας τάξης που αναδύεται σιγά σιγά σε έναν κόσμο που αλλάζει, δίνεται αριστοτεχνικά στη σειρά-φαινόμενο μέσα από τη ζωή και τις σχέσεις της οικογένειας Κρόλεϊ και του υπηρετικού προσωπικού.
Η διανυκτέρευση στον πύργο του Ντάουντον, περιλαμβάνει τη χρήση τριών δωματίων του πρώτου ορόφου και τρία γεύματα μαζί με τους πραγματικούς ενοίκους του «Χάικλερ Καστλ», τον κόμη και την κόμισσα του Κάρναρβον, ανήκει σε εκείνον που θα κάνει φυσικά τη μεγαλύτερη προσφορά ως τις 14 Αυγούστου όπου ολοκληρώνεται η online δημοπρασία.
Το σίγουρο είναι πως την πολυπόθητη βραδιά θα κερδίσει μάλλον κάποιος που θα μπορούσε να 'ναι γνήσιος απόγονος των Κρόλεϊ, της δημοφιλούς σειράς, παρά του υπηρετικού προσωπικού, καθώς η δημοπρασία ξεκινά από τις 10.000 λίρες. Για όλους τους υπόλοιπους, έρχεται ο νέος κύκλος της σειράς που ξεκινά τον Γενάρη του 2015.
Η βρετανική δραματική σειρά εποχής με φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο δημιουργήθηκε από τον Τζούλιαν Φέλοους και προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από πέντε χρόνια.
Από τότε μέχρι σήμερα έχει λάβει διθυράμβους από τους τηλεκριτικούς, έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα και Eμι, ενώ παρέλαβε το σκήπτρο της πιο επιτυχημένης βρετανικής δραματικής σειράς εποχής από το Brideshead Revisited (1981).
http://www.highclerecastle.co.uk/uploads/assets/home-downton.jpg

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα