Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

FAZ: Τρίτο πακέτο για την Ελλάδα, αλλά με άλλο όνομα

Ένα νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα ετοιμάζουν οι Βρυξέλλες, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ


Νέα οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα «βλέπει» η γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung» πίσω από την επίσκεψη του νέου προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλόντ Γιούνκερ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την «Frankfurter Allgemeine Zeitung», ο Γιούνκερ, ο οποίος ως πρόεδρος του Eurogroup κατάφερε να διασώσει την Ελλάδα από τη στάση πληρωμών -τουλάχιστον προσωρινά- κόμισε στις αποσκευές αυτό που κομίζουν όλοι οι ξένοι πολιτικοί που επισκέπτονται την Ελλάδα: επαίνους για τις μέχρι τώρα μεταρρυθμίσεις αλλά και προειδοποιήσεις ότι η εποχή των στερήσεων δεν τελείωσε.
"Η κυβέρνηση Σαμαρά ελπίζει να πάρει από τους δανειστές της ένα τρίτο πακέτο βοήθειας αλλά το οποίο θα έχει άλλο όνομα. Η βοήθεια θα κρύβεται πίσω από ευφημισμούς, του τύπου 'παράταση του χρόνου αποπληρωμής των δισεκατομμυρίων που έλαβε από τις χώρες της ευρωζώνης και μείωση των επιτοκίων'.
Η πλειονότητα των οικονομολόγων συμφωνεί ότι η Ελλάδα χωρίς τρίτο πακέτο, με όποιο όνομα κι αν πάρει, δεν θα μπορέσει να ισοσκελίσει μακροχρόνια τον προϋπολογισμό της" , γράφει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα