Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Γενέθλια με νέο άλμπουμ για τον Leonard Cohen

Ο αγαπημένος τροβαδούρος Leonard Cohen αναμένεται να γιορτάσει τα 80ά του γενέθλια τον επόμενο μήνα, με την κυκλοφορία του νέου στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο «Popular Problems».Ο διάσημος λογοτέχνης, συνθέτης και τραγουδιστής, στην πέμπτη δεκαετία παραγωγής μουσικής, παραμένει στη κορυφή, πράγμα σπάνιο για έναν καλλιτέχνη μεγάλης ηλικίας.


Το «Popular Problems» – το οποίο αποτελεί το 13ο στούντιο άλμπουμ του Leonard Cohen με την Columbia Records από το 1967 – κυκλοφορεί δύο χρόνια μετά το «Old Ideas», που σημείωσε τις καλύτερες επιδόσεις στη καριέρα του Καναδού.


Η επίσημη ανακοίνωση της νέας κυκλοφορίας ήρθε μερικές ημέρες μετά από τις πληροφορίες που ακούστηκαν στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργάνωσε το κλαμπ των θαυμαστών του στην Ιρλανδία, όταν ο διαχειριστής της επίσημης ιστοσελίδας του Cohen, Τζάρκο Αργιάτσαλο, διάβασε το ακόλουθο κείμενο: «Ο Leonard δούλεψε σκληρά στο στούντιο ετοιμάζοντας ένα άλμπουμ με νέα του τραγούδια. Ο ίδιος μου ζήτησε να σας ενημερώσω ότι το «Popular Problems» θα κυκλοφορήσει λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του».

Για τη δημιουργία των εννέα νέων τραγουδιών, ο Cohen συνεργάστηκε με τον παραγωγό Πάτρικ Λέοναρντ, γνωστό από τη συνεργασία του με τη Madonna σε τραγούδια όπως τα «Frozen», «Like a Prayer», «Live to Tell», «La Isla Bonita» κ.ά. Ημερομηνία κυκλοφορίας του «Popular Problems» έχει οριστεί η 23η Σεπτεμβρίου, μόλις δύο ημέρες μετά τα 80ά του γενέθλια του αγαπημένου δημιουργού (γεννήθηκε 21 Σεπτεμβρίου 1934).

«Για ακόμα μια φορά, ο Leonard Cohen σπάει τα μουσικά όρια με νέα δημιουργική έμπνευση» δηλώνει ο Ρομπ Στρίνγκερ, πρόεδρος της Columbia Records. «Αυτά τα εννέα νέα τραγούδια είναι απλά πανέμορφα και καινοτόμα, με ένα ξεχωριστό πνεύμα». naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα