Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΑΝΝΑΣ- ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ...

Τη χρυσή επέτειο του γάμου τους, o oποίος συμπληρώνει πλέον μισό αιώνα, θα γιορτάσουν σήμερα Πέμπτη στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα-Μαρία, ...
παρουσία συγγενών και φίλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Το τέως βασιλικό ζευγάρι θα ανανεώσει τους όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης που αντάλλαξε 50 χρόνια πριν, στις 18 Σεπτεμβρίου του 1964. Και ενώ πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή τους -έζησαν ως βασιλιάδες, αγαπήθηκαν και μισήθηκαν γι’ αυτό τους το αξίωμα, έζησαν στην εξορία για πάρα πολλά χρόνια-, αυτή η σημαντική μέρα της ζωής τους θα τους βρει στον Ναυτικό (πρώην Βασιλικό) Ομιλο Ελλάδος μαζί με το σύνολο της οικογένειας, αλλά και μέλη βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη. Περίπου 100 προσκεκλημένοι θα παρευρεθούν στη δεξίωση που θα γίνει. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα εκφωνήσει λόγο και θα μιλήσει για τα 50 χρόνια έγγαμου βίου με την Αννα-Μαρία. Αλλά και η σύζυγος του τέως θα μιλήσει, απευθυνόμενη κυρίως στα νέα παιδιά και εγγόνια της, και θα τους αποκαλύψει τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζουν για έναν πετυχημένο γάμο. Θα δείξουν ακόμη φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες στιγμές τους όλα αυτά τα χρόνια στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΝΟΕ, ενώ δεν αποκλείεται να εκφωνήσουν λόγο και κάποια από τα παιδιά τους, όπως είχε γίνει με τον Νικόλαο στην 40ή επέτειο του τέως βασιλικού ζευγαριού, που είχε πραγματοποιηθεί τότε στο Μουσείο Μπενάκη παρουσία γαλαζοαίματων αλλά και πολλών μελών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα