Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΗ: Αρχές Οκτωβρίου ο σύμβουλος για «μικρή ΔΕΗ»

Η αρμόδια επιτροπή της επιχείρησης, εξετάζει τις προσφορές των εννέα διεθνών οίκων που κατέθεσαν προσφορές στο σχετικό διαγωνισμό. Παράλληλα προκήρυξε και νέο διαγωνισμό για την πρόσληψη νομικού συμβούλου.

Στις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει η τελική επιλογή του συμβούλου που θα προσλάβει η ΔΕΗ ΔΕΗ -0,65% για την πώληση της «μικρής ΔΕΗ».


Στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμού που προκήρυξε η επιχείρηση, κατέθεσαν προτάσεις εννέα εταιρείες συμβούλων, από τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της επιχείρησης.

Παράλληλα άρχισε να «τρέχει» νέος διαγωνισμός της ΔΕΗ ΔΕΗ -0,65%, για την πρόσληψη εξειδικευμένου δικηγορικού γραφείου, το οποίο θα προσφέρει στη ΔΕΗ ΔΕΗ -0,65% νομικές υπηρεσίες, κυρίως με βάση το Ελληνικό Δίκαιο, και πάλι για την υποστήριξη της μεταβίβασης της «μικρής ΔΕΗ».

Με τις κινήσεις της αυτές η διοίκηση της επιχείρησης επιδιώκει να δημιουργήσει τις κατάλληλες υποστηρικτικές υποδομές για τη διεκπεραίωση της δημιουργίας και μεταβίβασης της «μικρής ΔΕΗ», έργο ιδιαίτερα πολύπλοκο και δύσκολο, καθώς η υλοποίησή του επηρεάζεται από πληθώρα νόμων και ρυθμίσεων εθνικών και κοινοτικών.

Αρκεί να σημειωθεί ότι ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ ΔΕΗ -0,65% για την πώληση της «μικρής ΔΕΗ», θα πρέπει να προσφέρει υποστήριξη στην επιχείρηση και στον ή στους συμβούλους της πώλησης, για θέματα που σχετίζονται με:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα