Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Εντολή Δούρου να μην αποσταλεί κανένα έγγραφο για την αξιολόγηση


"Καλώ από αυτό το βήμα να μου φέρουν ένα συγκεκριμένο παράδειγμα δήλωσής μου με την οποία να υποστηρίζω την κάλυψη ή το κουκούλωμα περιπτώσεων πλαστών πτυχίων. Δεν θα βρουν. Γιατί δεν υπάρχει. Η θέση μου ήταν και είναι κρυστάλλινη : μηδενική ανοχή στους κατόχους πλαστών πτυχίων" τόνισε μεταξύ άλλων.

"Όσοι αναζητούν προστάτες κατόχων πλαστών πτυχίων, ας τους αναζητήσουν αλλού. Και συγκεκριμένα στους κόλπους εκείνων που επί 40 χρόνια ξεχαρβάλωσαν το δημόσιο με τις μαζικές, ρουσφετολογικές προσλήψεις, κάνοντας τα στραβά μάτια στην έλλειψη τυπικών προσόντων, αδιαφορώντας για την ποιότητα των υπηρεσιών ενός δημόσιου τομέα που τότε χρησίμευε ως δεξαμενή ψηφοφόρων. Σήμερα το χρησιμοποιούν ως δεξαμενή απολύσεων" είπε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου.
Σε άλλο σημείο δήλωσε: "Αποτελεί πρόκληση να κάνουν λόγο για «αξιολόγηση» και «νομιμότητα» με αποτελεσματικά ιδιωτικο-οικονομικά κριτήρια στον δημόσιο τομέα, οι νεκροθάφτες του ιδιωτικού τομέα και της νεανικής επιχειρηματικότητας! Αποτελεί πρόκληση οι άνθρωποι που προκάλεσαν την κρίση και που βόλεψαν επί τέσσερα χρόνια ημετέρους στους κρατικούς μηχανισμούς, να στρέφονται κατά των εργαζομένων του εναπομείναντος δημοσίου τομέα. Να στρέφονται κατά γυναικών όπως οι ηρωικές καθαρίστριες. Και να τις ξυλοκοπούν. Όπως ξυλοκοπούν κάθε εργαζόμενο που τολμά να βγει να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμά του. Το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία".
Η Ρένα Δούρου έκανε λόγο για "συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης του δημόσιου τομέα" κάτι που τη βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη.
"Από την πλευρά της η νέα Περιφερειακή Αρχή αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας της αξιοπρεπούς εργασίας στην Αττική. Αναλαμβάνει την ευθύνη της εύρυθμης, ως εκ του νόμου οφείλει, λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας. Για αυτό και δίνει εντολή σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο που να αφορά επιμερισμό ποσοστώσεων ή να συμβάλλει καθ' οιονδήποτε τρόπο σε ένα σύστημα «αξιολόγησης» επιζήμιο για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοσίου και των υπηρεσιών του, σε βάρος της εξυπηρέτησης του πολίτη".
Τέλος η Περιφερειάχρης Αττικής τόνισε ότι "οι έλεγχοι για οποιεσδήποτε παρανομίες, σε ό,τι μας αφορά, θα ενταθούν. Γιατί όπως σας είχαμε προειδοποιήσει προεκλογικά, εμείς θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα