Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Μαύρη» Τρίτη με ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος

Απίστευτες εικόνες ταλαιπωρίας επικρατούν από νωρίς το πρωί στα περισσότερα υποκαταστήματα τραπεζών, καθώς οι πολίτες σπεύδουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, σήμερα Τρίτη, τελευταία ημέρα εξόφλησης των δόσεων.

Συνταξιούχοι από νωρίς το πρωί βρίσκονταν στις τράπεζες για να πάρουν τη σύνταξή τους και παράλληλα να καταβάλουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Αυτό που σοκάρει, όμως, είναι ο θάνατος ενός 70χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος περίμενε στην ουρά, για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Ένα φόρο, δηλαδή, για τον οποίο ακόμα και σήμερα ερίζουν στο οικονομικό επιτελείο, με τον ένα υπουργό να λέει ότι δεν είναι δικός του φόρος και δεν θα απολογηθεί και τον άλλο να επιρρίπτει ευθύνες στους υπηρεσιακούς παράγοντες.


Θα τους θέσει ενώπιον των ευθυνών τους ο πρωθυπουργός; Διότι, δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν ευθύνες γι' αυτές τις εικόνες στις τράπεζες, με τους δικαιούχους να λαμβάνουν σήμερα τις συντάξεις τους και να πρέπει ταυτόχρονα να στηθούν στην ουρά, για να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος!

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες μπορούν να εξοφλούν τις βεβαιωμένες οφειλές ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος στα 59 καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Ενδεικτικό της απίστευτης ταλαιπωρίας με την οποία είναι αντιμέτωποι οι πολίτες είναι το γεγονός ότι ένας άντρας λιποθύμησε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, λόγω της πολύωρης αναμονής! Το περιστατικό σημειώθηκε σε υποκατάστημα της Εθνικής,στην οδό Λαμπράκη, ενώ σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος 70χρονος, μάλιστα, ο οποίος λιποθύμησε, περιμένοντας στην ουρά, εξέπνευσε, λίγη ώρα αργότερα, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε περισσότερα εδώ protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα