Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

«Σύνοδος Κορυφής» στην Ουάσινγκτον για το ελληνικό χρέος στα μέσα Νοεμβρίου

Σε διεθνή σύναντηση στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αλλά και οι Ευρωπαίοι πιστωτές, θα συζητηθεί το ζήτημα του ελληνικού χρέους, το οποίο όπως επιμένει το ΔΝΤ, δεν είναι βιώσιμο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συνάντηση για την τελική διευθέτηση του ελληνικού χρέους θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Νοεμβρίου. Οι συνομιλίες θα διεξαχθούν μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των πιστωτών, δηλαδή της ΕΕ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι οποίες επιβεβαίωσαν την τετραμερή σύνοδο (Ελλάδα, ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ), την πρόταση να γίνουν οι διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος υποβλήθηκε από το Νομισματικό Ταμείο. Μέχρι αυτή την ώρα, λένε οι ίδιοι παράγοντες, δεν έχει οριστικοποιηθεί σε ποιο επίπεδο θα γίνουν οι συζητήσεις της 14ης και 15ης Νοεμβρίου για το ελληνικό χρέος. Δεν είναι δηλαδή ξεκάθαρο αν οι διαβουλεύσεις θα γίνουν σε επίπεδο πρωθυπουργών ή αν η ελληνική πλευρά και οι δανειστές θα εκπροσωπηθούν από τους υπουργούς των Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα