Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Και ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης;

Την Άνοιξη ο Αντώνη Σαμαράς είχε υποσχεθεί ότι θα λειτουργήσει καναλι της ΝΕΡΙΤ και στη Θεσσαλονίκη και λίγο πριν τα εγκαίνια της ΔΕΘ το θέμα έρχεται στην επιφάνεια εκ νέου. Ο πρώην ΥΜΑΘ και νυν απλός βουλευτής της Β΄Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καράογλου, έχει πάρει ζεστά την υπόθεση και όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του, πήρε απάντηση από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, στην ερώτηση που κατέθεσε στις 2 Ιουλίου, σχετικά με την ΝΕΡΙΤ.
Η Βούλτεψη επισύναψε έγγραφο του διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, Δημήτρη Μακρυδημήτρη, ο οποίος αναφέρει ότι “η ΝΕΡΙΤ βρίσκεται στη διαδικασία σύνταξης του στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδίου, στο πλαίσιο του οποίου θα καθοριστεί και το είδος του προγράμματος, την ευθύνη του οποίου θα έχει το ραδιοτηλεοπτικό κανάλι, που θα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη”.
Σε ότι αφορά τις προσλήψεις του προσωπικού, τονίζει ότι “η σχετική διαδικασία είναι σε εξέλιξη” και θέτει ως καταληκτική ημερομηνία τα τέλη Οκτωβρίου.
“Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι η λειτουργία της ΝΕΡΙΤ στη Θεσσαλονίκη μπαίνει στην τελική ευθεία, δυναμώνοντας τη φωνή της Βόρειας Ελλάδας. Η Κυβέρνηση υλοποιεί τη δημόσια δέσμευσή της ότι η Θεσσαλονίκη θα γίνει και πάλι έδρα δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, ικανοποιώντας ένα δίκαιο, αυτονόητο και πάγιο αίτημα όλων των πολιτών και φορέων της Μακεδονίας και της Θράκης. Είμαι σίγουρος ότι το τελικό αποτέλεσμα του προγράμματος που θα παράγεται από τη ΝΕΡΙΤ Βορείου Ελλάδας θα είναι αντίστοιχο -και γιατί όχι καλύτερο- εκείνου της ΕΡΤ 3″ ήταν η τοποθέτηση του Θόδωρου Καράογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα