Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ολα όσα έγιναν στο πριβέ δείπνο των γαλαζοαίματων στην Ακρόπολη

Κωνσταντίνος - Αννα-Μαρία: Δεξίωση στην Ελλάδα για τα 50 χρόνια γάμου


Μία βραδιά για εκλεκτούς καλεσμένους διοργάνωσαν στο Μουσείο της Ακρόπολης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία που γιόρτασαν την χρυσή τους επέτειο με θέα τον Ιερό Βράχο

Ο εορτασμός της χρυσής επετείου του τέως βασιλικού ζευγαριού, ωστόσο, ξεκίνησε ήδη από προχθες το βράδυ, όπου ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους από το εξωτερικό παραθέτοντας ένα πριβέ δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακροπόλης. Έπειτα από μία μικρή ξενάγηση στα εκθέματα οι 50 καλεσμένοι απόλαυσαν τα εδέσματα που προσφέρει το εστιατόριο του Μουσείου και δείπνησαν με θέα τον Ιερό Βράχο. Τα μέτρα ασφαλείας μάλιστα σε σχέση με άλλες δημόσιες εμφανίσεις της τέως βασιλικής οικογένειας ήταν από βασικά έως χαλαρά. 

 Στιγμιότυπο από το δείπνο στο εστιατόριο της Ακρόπολης

Πρώτοι έφτασαν λίγο μετά τις 20:30 ο Νικόλαος με την Τατιάνα, οι οποίοι αποβιβάστηκαν από ένα ταξί!  Οι δυο τους αφού χαιρέτισαν όλους όσοι βρίσκονταν στην είσοδο του Μουσείου και πόζαραν στο φακό, κατευθύνθηκαν προς το εσωτερικό του κτηρίου και περίμεναν υπομονετικά τους υπόλοιπους καλεσμένους.


Ο Χρυσός Ιωβηλαίος εορτάστηκε χθες με τη σεμνότητα που επιβάλλουν οι καιροί. Συγκεκριμένα, χθες στις οκτώ το βράδυ  πραγματοποιήθηκε δεξίωση στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος, παρουσία γαλαζοαίματων επιχειρηματιών και πολιτικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα