Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Που είναι τα πτυχία του κου Κ. Ζωντανού, νέου Δ/ντα Συμβούλου και Προέδρου ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ;

Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θυγατρικής της ΔΕΗ ΑΕ, διορίστηκε από χτες  ο κ. Κωνσταντίνος Ζωντανός.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, στο οποίο σημειωτέον δεν αναφέρεται έτος γεννήσεως,  ο κ. Ζωντανός εργάζεται από το 1980 στον ΟΤΕ και είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, χωρίς όμως να αναφέρεται η σχολή από την οποία αποφοίτησε. Το όνομά του δεν υπάρχει στους καταλόγους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος!

Στο βιογραφικό του επίσης αναφέρεται ότι ” Το 2002 έγινε κάτοχος MBA από το AMERICAN CITY UNIVERSITY” . Όμως, το εν λόγω ίδρυμα από το 2009 έπαυσε να  προσφέρει  μη αναγνωρισμένες σπουδές  δι’ αλληλογραφίας..


Η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ αρνείται να συμμορφωθεί με τις ΤΡΕΙΣ (3)  εγκυκλίους του ΥΔΜΗΔ της 24/05/2013, της 16/12/2013 και της 20/03/2014 και δεν προχωρά στον έλεγχο της νομιμότητας των πτυχίων, πιστοποιητικών και λοιπών στοιχείων του προσωπικού μητρώου των υπαλλήλων, διότι  η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της  ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ  με την ανοχή του  ΥΔΜΗΔφρονεί ότι  ” ο ΔΕΔΔΗΕ, ως καθολικός διάδοχος της ΔΕΗ Α.Ε. στο Κλάδο της Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του ΠΔ 178/2004 και κατά συνέπεια και των κατ’ εξουσιοδότηση αυτού εκδοθέντων εγκυκλίων και συνεπώς ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. δεν υποχρεούται να προχωρήσει στις οριζόμενες νόμιμες ενέργειες.”.
Ο λόγος είναι ότι θα αποκαλυφθεί η  σωρεία ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ σε όλες τις βαθμίδες διοίκησης της ΔΕΗ και των θυγατρικών της!

Το καθεστώς της ανομίας αυτής εξυπηρετείται από το  διορισμό στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου και Προέδρου  της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ   κομματικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας χωρίς  αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. 
Ο κ. Ζωντανός οφείλει να μας παρουσιάσει τους τίτλους σπουδών του, τελεία και παύλα! Άλλως να ξεκουμπιστεί και να φύγει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα