Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Τράγκας: «Βαβυλωνία», πολιτικό λαχάνιασμα και ακυβέρνησια οι κίνδυνοι για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Τράγκας από σήμερα και κάθε μέρα σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και δίνει αποκλειστικό ρεπορτάζ και πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της πολιτικής μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ε με την Λίνα Κλείτου στις 17.50

Σήμερα μιλώντας για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας αναφέρθηκε στην «Βαβυλωνία» που επικρατεί μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων με τα κόμματα να μην μπορούν να συνεννοηθούν για τα κρίσιμα θέματα, για το «πολιτικό λαχάνιασμα» και την αγωνία που τα διακρίνει είτε για να διατηρηθούν είτε για να καταλάβουν την εξουσία και εν τέλει τον κίνδυνο της ακυβερνησίας που φαίνεται ότι θα προκύψει την επομένη των εκλογών όποτε και αν στηθούν οι κάλπες.

Όλα αυτά, τονίζει ο Γ. Τράγκας, δημιουργούν επικινδυνες συνθήκες που μπορούν οδηγήσουν σε πιστωτικό γεγονός τη χώρα, σενάριο εφιαλτικό μετά τα όσα έχουν περάσει οι Έλληνες τα τελευταία πέντε χρόνια οικονομικής ασφυξίας.
Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να σχολιάσει την συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ που ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη αλλά και τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης εξηγεί γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά το Άγιον Όρος μεταβαίνει και στο Βατικανό όπου θα έχει συνάντηση με τον πάπα Φραγκίσκο.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ε/crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα