Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Τζιτζικώστας: Η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει το δρόμο της

Τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, εξήγησε ο περιφερειάρχης Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.


«Ο λόγος που δεν πήγα είναι ξεκάθαρος. Δεν συμμετέχω σε κομματικά όργανα», ανέφερε ο κ. Τζττζικώστας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και πρόσθεσε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ήταν μία απλή εκδήλωση τιμής προς τον ιδρυτή Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ήταν μία συνεδρίαση της πολιτικής Επιτροπής και της ΟΝΝΕΔ».

Ο Περιφερειάρχης σημείωσε μάλιστα ότι η «Νέα Δημοκρατία έχει χάσει το δρόμο της και τον προσανατολισμό της» και εξήγησε:

«Δεν βρίσκεται πια στην υπηρεσία της φιλελεύθερης ιδεολογίας. Η αστική τάξη βάλλεται από παντού, γίνονται πράγματα που δεν συνάδουν με φιλελεύθερες πολιτικές και δυστυχώς αυτό προβληματίζει πάρα πολύ κόσμο, όχι μόνο εμένα».

Παράλληλα ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η χώρα δεν πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές και ανέφερε ότι «αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική σταθερότητα».

«Η άποψή μου είναι ότι το πολιτικό σύστημα έχει την ευθύνη να βρει τον τρόπο για να βρεθούν οι 180 βουλευτές, οι οποίοι πρέπει να ψηφίσουν ένα Πρόεδρο Δημοκρατίας κοινής αποδοχής. Και για να γίνει αυτό, ενδεχομένως να χρειάζεται να σχηματιστεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μαζί με συμφωνημένη αλλαγή πολιτικής, όπου επικεφαλής θα είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής», τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα