Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

O νέος έρωτας της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου... έχει άρωμα πολιτικής!

Ζευγάρι με τον νεαρό βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη

​To ειδύλλιο τους μετρά μόλις λίγες εβδομάδες παρόλο που οι δύο τους γνωρίζονται δύο χρόνια. Ο λόγος για το νεαρό βουλευτή Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννη Κεφαλογιάννη και την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ο έρωτας ήρθε μετά το πολύκροτο διαζύγιο της εκπροσώπου τύπου αλλά και τη διάλυση του αρραβώνα του βουλευτή.


Το ζευγάρι τηρεί σιγή ιχθύος για τη σχέση του, αν και πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι τους βλέπουν συχνά να απολαμβάνουν μαζί τον καφέ τους στο κυλικείο της Βουλής και να συζητούν ασταμάτητα στα έδρανα πριν από τις συνεδριάσεις.

Η γνωριμία τους μετρά περίπου 2 χρόνια και μάλιστα παρόλο που βρίσκονταν συχνά στα ίδια πολιτικά στέκια, όπως την ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι, δεν είχε προκύψει τίποτα ερωτικό ανάμεσα τους.

Η αγάπη τους για τα κοινά, οι πολιτικές τους πεποιθήσεις, τα κοινά τους ενδιαφέροντα και οι δύσκολες συγκυρίες φαίνεται πως τελικά τους έφεραν πιο κοντά.

Θορυβώδες διαζύγιο

Πρόσφατα η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του πολιτικού μηχανικού και εν διαστάσει συζύγου της Βασίλη Παπαϊωάννου, ζητώντας τη μετοίκησή του από τη συζυγική στέγη -και πατρικό της σπίτι- στα Γιάννενα και την προσωρινή επιμέλεια του 11χρονου γιού τους, Χρήστου. Μάλιστα, στο δικόγραφο,  η κ. Ασημακοπούλου κατηγορούσε τον πολιτικό μηχανικό βιαιοπραγίες, απειλές, εκβιασμούς και αρπαγή χρημάτων.

Ακύρωση αρραβώνα
Από την πλευρά του, ο πολλά υποσχόμενος βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος προέρχεται από γνωστή οικογένεια του Ρεθύμνου, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Νομική, θέλησε να αποκτήσει από νωρίς τη δική του οικογένεια. Είχε μόλις εκλεγεί βουλευτής της ΝΔ, όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε μία Κρητικιά, μέλος επιφανούς οικογένειας του Ρεθύμνου. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και μετρούσε αντίστροφα για την ημέρα του γάμου. Εκεί όμως, πάνω στις προετοιμασίες, εντελώς ξαφνικά και για άγνωστους λόγους αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μην παντρευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα