ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Το Opel Mokka στη γραμμή παραγωγής της Zaragoza

Το επιτυχημένο Opel Mokka κατασκευάζεται τώρα στην Ευρώπη. Η Opel γιόρτασε την επίσημη έναρξη παραγωγής στη Zaragoza. Την τελετή παρακολούθησε ως τιμώμενος προσκεκλημένος ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος ΣΤ’.
Συνολικά, η Opel σχεδιάζει να επενδύσει σχεδόν 210 εκατομμύρια Ευρώ φέτος σ’ αυτό το σημαντικό Ισπανικό εργοστάσιο. Πέρσι επενδύθηκαν 168 εκατομμύρια Ευρώ. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εργοστασίου της Zaragoza για την παραγωγή του Mokka, η Opel επένδυσε 80 εκατομμύρια σε πρώτη φάση. Από το 1982 που άνοιξε το εργοστάσιο, η επένδυση έχει ξεπεράσει τα 4,3 δις Ευρώ.
«Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για εμάς. Η κατασκευή του Mokka στη Zaragoza μας βοηθά να αξιοποιήσουμε καλύτερα τη δυναμικότητα παραγωγής μας στην Ευρώπη και να εξυπηρετήσουμε ταχύτερα τους πελάτες μας» σχολίασε ο Michael Lohscheller, Οικονομικός Διευθυντής Ευρώπης του Opel Group. «Η ζήτηση για το Mokka παραμένει τεράστια: έχουμε λάβει πάνω από 275.000 παραγγελίες από το καλοκαίρι του 2012 που λανσαρίστηκε. Το γεγονός αυτό κάνει το  SUV το τρίτο σημαντικότερο μοντέλο μας μέσα σε δύο χρόνια. Το Mokka ενσαρκώνει τη γοητεία των νεότερων μοντέλων μας και την ανάκαμψη της μάρκας μας.» διαβάστε περισσότερα εδώ στο newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα