Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η πρωτιά του Real και η είσοδος των «Παραπολιτικών» στο παιχνίδι

Ραδιοφωνική σεζόν με ερωτηματικά και ανατροπές. Ο RealFM παραμένει ένα από τα πλέον επιτυχημένα ΜΜΕ των τελευταίων ετών, όντας ανεξάρτητος, ελεύθερος και χωρίς κρυφή ατζέντα. Τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά πρώτος στο σύνολο της ακροαματικότητας, αφήνοντας καμιά φορά τον ΣΚΑΪ ακόμα και στην έκτη θέσης της κατάταξης. Ο σταθμός του ομίλου Αλαφούζου εξακολουθεί να υποχωρεί, τηρώντας τη γραμμή υποστήριξης του Μνημονίου, χωρίς να επιχειρεί να ενισχύσει σοβαρά το πρόγραμμά του, όπως συμβαίνει και στην τηλεόραση.

Ο Βήμα FM σταδιακά απέκτησε μια φιλοσοφία προγράμματος πήρε το κοινό που κάποτε είχε ο Flash και σε αντίθεση με τα άλλα εγχειρήματα στη συχνότητα των 99,5 (Planet, City), διαπνέεται μέχρι τώρα από μια σταθερότητα, υποστηρίζοντας πάντοτε τη γραμμή του Μνημονίου.
Διάθεση σοβαρής ενίσχυσης δείχνει ο Παραπολιτικά FM που εκπέμπει από τη συχνότητα του πάλαι ποτέ «902 Αριστερά στα FM». Μετά το στάδιο της «προπόνησης» και των δοκιμών, μπαίνει στη νέα σεζόν πιο ενισχυμένος, έχοντας στις 9 το πρωί τον Νίκο Ευαγγελάτο, με σχολιαστές στην εκπομπή τον Σταύρο Λυγερό και την Ελένη Καλογεροπούλου, τον Δημήτρη Γιατζόγλου το πρωί (5-7) τους Γρηγόρη Ψαριανό και Πέτρο Τατσόπουλο και σε κοινή εκπομπή τον Γιώργο Λιάγκα και τη σύζυγο του Άδωνη Γεωργιάδη, την Ευγενία Μανωλίδου. Τα απογεύματα, ανοίγοντας γραμμές στο κοινό, περιμένει τους ακροατές ο Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα