Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Προσφώνησαν τον Υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων ως Υπουργό της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ! (VIDEO)

Μια «τρελή» γκάφα έκανε ο Βρετανός αξιωματούχος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την υποδοχή των Ευρωπαίων αξιωματούχων στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Νιούπορτ της Ουαλίας.

Συγκεκριμένα, ο τελετάρχης προσφώνησε τον Νίκολα Ποπόσκι ως «υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας» και όχι της FYROM.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε την ενέργεια ως ''ατυχές περιστατικό", έριξε την ευθύνη στη Βρετανία για το λάθος του τελετάρχη και αναμένεται να προχωρήσει σε διάβημα προς το ΝΑΤΟ.

Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την προσφώνηση του σκοπιανού ΥΠΕΞ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ:

«Να αφήσει τις υποκρισίες και τους θεατρινισμούς το υπουργείο Εξωτερικών όταν στο θέμα της προσφώνησης του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφέρεται σε ένα…«ατυχές περιστατικό».

Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δηλώσει στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, ότι η ελληνική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει εξουσιοδοτήσει τον Μάθιου Νίμιτς να διαπραγματευτεί με τα Σκόπια την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, ομολογώντας το ξεπούλημα της λέξης Μακεδονία.

Οι ίδιοι οι συγκυβερνητικοί είναι εκείνοι που ενθαρρύνουν αυτή την κατάσταση με τις ενδοτικές τους αποφάσεις και μάλιστα χωρίς να φέρνουν το θέμα στη Βουλή, παρά τις επανειλημμένες σχετικές Επερωτήσεις στον Πρωθυπουργό, του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου».

υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα