ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Xoλυγουντιανή κάλυψη της ομιλίας Σαμαρά στην Χαλικιδική

Η ΝΕΡΙΤ ΣΤΕΛΝΕΙ 26 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΛΟΥΝΕΪ
Αποστολή μαμούθ 26 υπαλλήλων ενέκρινε η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ για την τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο της κοινής συνεδρίασης της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ!

Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και στενότητας και σε μια περίοδο που η ΝΕΡΙΤ δέχτηκε εντονότατη κριτική ακόμα κι από τα ίδια της τα στελέχη για το πρωτοφανές λογοκριτικό «κόψιμο» της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ ενέκρινε μια πολυμελή αποστολή 26 ατόμων για ομιλία του πρωθυπουργού! 

Για να καλυφθεί δηλαδή η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά που θα γίνει το Σάββατο, συνεργείο 26 ατόμων ταξίδεψε στη Χαλκιδική από χθες Πέμπτη! Κι είναι πραγματικά απορίας άξιον γιατί χρειαζόταν να μετακινηθούν όλοι -και οι 26- για τέσσερις ολόκληρες μέρες, για την ομιλία μιας μέρας.

Να σημειωθεί πως αυτοί οι 26 δεν είναι οι μόνοι που θα εργαστούν για την τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ. Η ΝΕΡΙΤ έχει επιπλέον νοικιάσει ένα δορυφορικό λινκ από ιδιώτη, όπως επίσης και ιδιωτικό συνεργείο με κάμερα και ηχολήπτη.

Κι όλα αυτά ενώ η ίδρυσή της πάνω στο "μαύρο" της ΕΡΤ στηρίχτηκε σε αρχές όπως ανεξαρτησία και σωστή οικονομική διαχείριση... 

Δείτε τα σχετικά έγγραφα, που εγκρίνουν την αποστολή και τα αναλυτικά ποσά που αυτή θα στοιχίσει.
http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα