Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Action24> Η νέα τηλεοπτική συνήθεια είναι γεγονός

Την παρουσίαση του νέου προγράμματος, για την τηλεοπτική σεζόν 2014-2015, πραγματοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός Action24, σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Βασισμένο σε τρεις πυλώνες, την Ενημέρωση, τον Αθλητισμό και την Ψυχαγωγία, το ανανεωμένο πρόγραμμα-πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού φέρει σαφείς και εντυπωσιακές αλλαγές. Έχοντας εντάξει στο δυναμικό του σημαντικούς συντελεστές ,το Action24 έδωσε την υπόσχεση να θέσει τον πήχη ψηλά μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.


Οι άνθρωποι του καναλιού υποδέχθηκαν εκπροσώπους από το χώρο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, επιχειρηματίες και φίλους στους οποίους «αποκάλυψαν» ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα συνυφασμένο με το νέο στίγμα του Action24.

Η Γενική Διευθύντρια του Action24, Τζένη Αθανασοπούλου, επιβεβαίωσε το στόχο του καναλιού να γίνει η «νέα τηλεοπτική συνήθεια» των τηλεθεατών.

Ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του σταθμού, Παναγιώτης Ροτζιώκος, επεσήμανε την υπόσχεση του Action24 για επίτευξη καινοτομίας και αλλαγής στην ηλεκτρονική ενημέρωση «με σεβασμό και ευγένεια».

Με τη σειρά του, ο Διευθυντής Προγράμματος, Γιώργος Κουβαράς, δήλωσε: «Τολμάμε μία μικρή τηλεοπτική επανάσταση. Την επανάσταση που ορίζεται από την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, την ελευθερία έκφρασης, τον αληθινό και όχι σκηνοθετημένο διάλογο. Θέλουμε μία ειλικρινή σχέση με τους τηλεθεατές, θέλουμε η νέα τηλεοπτική τους συνήθεια να αποκτήσει βαθύ και ουσιαστικό περιεχόμενο».

Με το πέρας της παρουσίασης, το συγκρότημα CSI έντυσε μουσικά την εκδήλωση, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους με jazz και swing ήχους.

Κατά γενική ομολογία, το Action24 πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή αλλαγή και αναμένεται να εισχωρήσει ακόμη πιο δυναμικά στον τηλεοπτικό χάρτη. Η νέα τηλεοπτική συνήθεια είναι, πλέον, γεγονός. Τα καλύτερα επί της οθόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα