Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η AVIN εγκαινιάζει τη λειτουργία συστήματος εισροών εκροών στις εγκαταστάσεις της!


-ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Η AVIN εγκαινιάζει τη λειτουργία συστήματος εισροών εκροών στις εγκαταστάσεις της!


Η εγκατάσταση της AVIN στους Αγίους Θεοδώρους είναι η πρώτη στην Ελλάδα που λειτουργεί εφαρμόζοντας σύστημα εισροών-εκροών.
Η AVIN, πιστή στο όραμά της για παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της, προχώρησε στην εισαγωγή συστήματος εισροών -εκροών στις εγκαταστάσεις της στους Αγίους Θεοδώρους.

Πρόκειται για την πρώτη εγκατάσταση στην Ελλάδα που υιοθετεί τέτοιο σύστημα, το οποίο αποτελείται από ειδικό λογισμικό και εξοπλισμό μέσω των οποίων καταγράφεται σε κάθε δεξαμενή, ανά πάσα στιγμή και με απόλυτη ακρίβεια, η στάθμη, η θερμοκρασία και η πυκνότητα του καυσίμου, ενώ μέσω μετρητών ακριβείας στις νησίδες φόρτωσης καταγράφεται και πιστοποιείται συνεχώς η παραδιδόμενη ποσότητα καυσίμων.
Το σύστημα εισροών-εκροών αποθηκεύει όλα τα στοιχεία φορτώσεων (ποσότητες, θερμοκρασίες κλπ.) σε ειδικά ηλεκτρονικά μέσα τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορούν να ελεγχθούν από τις αρμόδιες αρχές.
Η πρωτιά αυτή της AVIN, επισφραγίζει την πολιτική της εταιρείας για απόλυτο έλεγχο σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας των καυσίμων, από την εγκατάσταση μέχρι και τον τελικό καταναλωτή. Με την εφαρμογή του συστήματος εισροών-εκροών στην εγκατάσταση των Αγίων Θεοδώρων, τη μεταφορά των καυσίμων σε σφραγισμένα και εξοπλισμένα με GPS βυτία, αλλά και την πλήρη λειτουργία του συστήματος εισροών-εκροών σε όλα τα πρατήρια, η AVIN είναι σε θέση να διασφαλίζει ότι ο πελάτης στα πρατήριά της παίρνει ακριβώς την ποσότητα που πληρώνει.
Ο Γενικός Διευθυντής της AVIN κος. Μιλτιάδης Μπαμπίλης, δήλωσε σχετικά:
Προχωρήσαμε σε αυτήν την επένδυση ενάμιση χρόνο πριν από αυτό που ορίζει ο νόμος κάνοντας πράξη την πάγια δέσμευσή μας για πλήρη ποσοτική και ποιοτική διασφάλιση του πελάτη. Με την εισαγωγή του συστήματος αυτού στις εγκαταστάσεις μας κλείνει ο κύκλος ελέγχου από τη δεξαμενή μέχρι και την αντλία. Θέλουμε ο πελάτης να έρχεται στην AVIN και να είναι απολύτως βέβαιος για το προϊόν που παίρνει.
Με σεβασμό στους καταναλωτές και τους συνεργάτες της, η AVIΝ εγγυάται έμπρακτα ποσοτικά σωστό και ποιοτικά κορυφαίο προϊόν, από το διυλιστήριο έως και τον τελικό του προορισμό.http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα