Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
Αντώνη καλησπέρα,
όπως θα έχεις καταλάβει εμείς εδώ στο Fimotroδεν μασάμε τα λόγια μας. Το ξέρεις από παλιά αυτό. Από πολύ παλιά. Σε ενημερώνουμε λοιπόν ότι έτσι όπως τα έχετε τα κάνει εκεί στην κυβέρνησή σας, μια λύση σου απομένει. Να ανοίξεις το 
τηλέφωνο και να περιμένεις να σου τηλεφωνήσει ο Αλέξης Τσίπρας.
Αντώνη, άσε τον Βενιζέλο και τους απαράδεκτους συμβούλους που έχεις δίπλα. Ο μεν Βενιζέλος παίζει τα ρέστα του για να διασώσει ότι μπορεί να διασώσει από το ΠΑΣΟΚ, οι δε σύμβουλοί σου, μετά τις εκλογές, δεν πρόκειται να βρουν δουλειά πουθενά. Όλοι θα είναι δαχτυλοδειχτούμενοι και η ιδιωτική αγορά θα τους ξεράσει, όπως συνέβαινε επί χρόνια.
Αντώνη, ο πολιτικός σου χρόνος τελειώνει. Το ξέρεις αυτό γιατί έχεις μεγάλη πολιτική εμπειρία. Καταλαβαίνεις τι έρχεται στις εκλογές. Επειδή λοιπόν καταλαβαίνεις, ανέλαβε πρωτοβουλίες για να διασώσεις ότι έχει απομείνει και για να διασώσεις και τη δική σου θέση.
Αντώνη, ο Αλέξης Τσίπρας θα σε αντιμετωπίσει μετεκλογικά πολύ διαφορετικά εάν από τώρα προσπαθήσεις να βρεις μια διέξοδο συνεννόησης και πολύ διαφορετικά εάν δεν έχετε ανταλλάξει ούτε μια "καλησπέρα" μέχρι τις εκλογές.
Το σημαντικότερο όμως Αντώνη, έχει να κάνει με το δικό σου πολιτικό μέλλον. Εάν δεν βρεις τρόπους συνεννόησης, μετά τις εκλογές θα σε πετάξει έξω και η ίδια η παράταξη που τώρα προεδρεύεις.
Αντώνη, κανένας Νεοδημοκράτης μετά τις εκλογές δεν θα θυμάται πόσες ώρες δούλευες την ημέρα. Κανένας Νεοδημοκράτης δεν θα θυμάται πόσα ταξίδια έκανες σε χώρες και με ποιους συναντήθηκες εκεί.
Αντώνη, όλοι στη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές θα κοιτάνε το... ταμπλό. Και το ταμπλό θα γράψει τα ποσοστά που θα πάρει το κόμμα σου στις κάλπες. Επειδή λοιπόν στην πολιτική το αποτέλεσμα μετράει, εμείς σου επισημαίνουμε ότι εκεί που βρίσκεται η χώρα, στο γκρεμό δηλαδή, θα πρέπει να βρεις τρόπο να συνεννοηθείς.
Προσοχή. Να "συνεννοηθείς" σου ζητάμε. Όχι να "συνεργαστείς". Άλλωστε ποιος να συνεργαστεί μαζί σου; Έτσι όπως τα έχετε κάνει, υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας;
Αντώνη, από εδώ και πέρα έχεις δυο επιλογές. Ή να ακολουθήσεις τον δρόμο που σου επιβάλλουν οι κομματικοί κάφροι που δεν είναι παραπάνω από το 5% του εκλογικού σώματος, ή να αφουγκραστείς το υπόλοιπο 95% που θέλει συνεννόηση.
Η απόφαση δική σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα