Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ο κ. Ανδρέας Ταπραντζής

Από το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, όπου κατείχε τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου από τη σύσταση του Ταμείου, τον Ιούλιο του 2011, παραιτήθηκε ο κ. Ανδρέας Ταπραντζής. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η παραίτηση ισχύει από την 1η Νοεμβρίου 2014 και η αντικατάστασή του θα ανακοινωθεί εντός του μηνός.


Πηγές του οικονομικού επιτελείου αναφέρουν ότι ήταν δική του απόφαση, είχε υποβάλει την παραίτησή του εδώ και καιρό.

O 48χρονος σήμερα μάνατζερ είχε αναλάβει εξ αρχής το κομμάτι της αξιοποίησης ακινήτων στο ΤΑΙΠΕΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Ταπραντζή σχετίζεται με επαγγελματικούς λόγους και με την απόφασή του να αναλάβει διοικητική θέση εκτός ΤΑΙΠΕΔ.

Ο κ. Ταπραντζής διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στη διοίκηση επιχειρήσεων. Διατέλεσε COO και Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ πριν κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Κατά τη διάρκεια του 24ου Παγκόσμιου Ταχυδρομικού Συνεδρίου στη Γενεύη (Ελβετία), εκλέχθηκε Πρόεδρος του Postal Operations Council (POC) της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (ΠΤΕ) για την περίοδο 2008 -2012. Έχει εργαστεί ως ανώτατο στέλεχος με αντικείμενο την εφαρμοσμένη έρευνα και σύμβουλος διοίκησης σε οργανισμούς και επιχειρήσεις, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ΟΤΕ, το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, η IDV Group, η American Home Products και έχει συνεργαστεί με φορείς, όπως η British Telecom, η TeleDanmark, η Royal Society of Arts, το Royal Mail, η BPCS, καθώς και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

Ο Δρ. Ταπραντζής είναι Χημικός Μηχανικός (ΕΜΠ) και Διδάκτορας (Phd) στην γνωστική περιοχή των συστημάτων ελέγχου διεργασιών και τεχνητής νοημοσύνης, καθώς επίσης και κάτοχος MBA και AMC (Advanced Management Certificate) από το INSEAD.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα