Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Η "μεγάλη κυρία" υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό


Μια από τις πιο μεγάλες νίκες στην ιστορία του πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υπέταξε με 1-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Γιουβέντους και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήρωας για τους πρωταθλητές Ελλάδος ήταν ο εκπληκτικός Ρομπέρτο, που στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε τα ρολά πραγματοποιώντας τουλάχιστον έξι σπουδαίες αποκρούσεις. Το "χρυσό" γκολ για τους Πειραιώτες σημείωσε στο 36 ο Κασάμι μετά από έναν εξαιρετικό συνδυασμό του Τσόρι με τον Μήτρογλου.

Έτσι επιβεβαιώθηκε η "προφητεία" του Ρομπέρτο, ο οποίος είχε προβλέψει νίκη του Ολυμπιακού με σκόρερ τον Κασάμι. Βέβαια η συμβολή του Ισπανού τερματοφύλακα στο να γίνει πράξη η πρόβλεψή του ήταν τεράστια και δικαιολογημένα γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς, τους συμπαίκτες, ακόμη και από τον Μίτσελ.
ΒΙΝΤΕΟ-Η μεγάλη κυρία υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, όπου εκτός από το γκολ, είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Τσόρι (7,27). Στο διάστημα αυτό η Γιουβέντους απειλούσε μόνο από τα στημένα.

Στην επανάληψη οι πρωταθλητές Ιταλίας ανέβασαν την απόδοσή τους, προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να τα καταφέρουν, αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Ρομπέρτο που ήταν ανίκητος. Στο "80" μετά από σουτ του Μοράτα και απόκρουση του Ισπανού τερματοφύλακα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση και ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε με 5-0 την Μάλμε στο άλλο ματς του ομίλου.

Δείτε το γκολ του Κασάμι

enikos.gr/ΝΕΡΙΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα