ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Έλληνες! «κινδυνεύει» η πανάρχαια μονή της Αγ.Αικατερίνης του Σινά από εξτρεμιστές και τους αδελφούς μουσουλμάνους

Το  πιο αρχαίο  ορθόδοξο μοναστήρι της  Αγίας Αικατερίνης  που βρίσκεται στην Βιβλική γη της χερσονήσου του Σινά, έγινε στόχος  από μουσουλμάνους εξτρεμιστές και τις τοπικές αρχές, αναφέρει το ειδησεογραφικό πόρταλ Linga news με αναφορά στο Copts Today.


Οι άραβες  ισλαμιστές, που ζουν στην ουσία στην  έρημο του Σινά, αποτελούν την κύρια απειλή για την ζωή των μοναχών, αλλά και για το ίδιο το μοναστήρι που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας αρχιτεκτονικής.

Συγκεκριμένα, ο Δρ Iyhab Ramzy, ένας εξέχων δικηγόρος,  δήλωσε τις ακόλουθες λεπτομέρειες των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τους εξτρεμιστές, κατά των μοναχών του μοναστηριού στους  δημοσιογράφους:

«Πρόσφατα, μερικοί κάτοικοι της περιοχής Τάλα προσπάθησαν να εισέλθουν με την βία στο μοναστήρι , και τελικά κατάφεραν να γκρεμίσουν την πύλη και να πάρουν  δύο μοναχούς ως ομήρους. Οι μοναχοί έπρεπε να καταβάλουν στους επιδρομείς αυτούς φόρο , κάτι  που έγινε, σε αντάλλαγμα για το τέλος των επιθέσεων . Παρ “όλα αυτά, οι ισλαμιστές εξακολουθούν να απειλούν όλους τους κληρικούς και τους μοναχούς με την χρήση  βίας, αυτή τη φορά λόγω ότι το  μοναστήρι ισχυρίζονται ότι υπάρχει εκεί παράνομα»!!! .διαβάστε τη συνέχεια εδώ στο pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα