Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

«Πράσινο φως» για να επιστρέψει η Τρόικα στην Αθήνα

Η κυβέρνηση ενημέρωσε για τις θέσεις της και η διαπραγμάτευση ξεκινά και πάλι - «Στο τραπέζι» ασφαλιστικό, συνδικαλιστικός νόμος και απολύσεις στο δημόσιο

Έτοιμη να επιστρέψει στην Αθήνα  εμφανίζεται ξαφνικά και πάλι η Τρόικα, λίγες μόλις ώρες μετά τα περί του αντιθέτου μηνύματα που έστελναν οι δανειστές. Προηγήθηκε, όπως όλα δείχνουν, ενημέρωση από την κυβέρνηση για τις ελληνικές θέσεις με τις οποίες ξεκινά και πάλι η διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αργά το βράδυ της Πέμπτης έφτασε ταυτόχρονο «σήμα» στο υπουργείο Οικονομικών από Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ, σύμφωνα με το οποίο τα κλιμάκια των ελεγκτών θα μπορούσαν να βρίσκονται στη χώρα μας από την ερχόμενη Παρασκευή 7 Νοεμβρίου ή και δυο-τρεις μέρες νωρίτερα, αν υπάρξει σχετική συμφωνία όλων των πλευρών.

Ακόμα και αν και το ραντεβού δεν οριστικοποιήθηκε ακόμα, και μόνο η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι η κυβέρνηση πήρε κατ’αρχήν θέση και ενημέρωσε την Τρόικα για ολόκληρη την ατζέντα των θεμάτων που θα συζητήσουν στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα