Oταν εφημερίδες-σημαίες της Δεξιάς όπως ο "Ελεύθερος Τύπος", εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με διαφορά που αγγίζει τις 4 μονάδες, τότε η πραγματική διαφορά είναι πάνω από 20-25 μονάδες.
Στη δημοσκόπηση της E-VOICE, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος με (21,2%) με δεύτερη την ΝΔ (17,5%)-η διαφορά στις 3,7 μονάδες.  Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,3%, το Ποτάμι με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ 3,9 (ζήτημα να μπει στη Βουλή!) οι ΑΝ.ΕΛ με 2%, ο ΛΑ.Ο.Σ. με 1,1% και η ΔΗΜΑΡ με 0,8%.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 17% (16,7%).

Εξαλλος έγινε ο πρώην διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου Γιάννης Μιχελάκης όταν είδε το gallop. Μάλιστα είχε κλείσει τραπέζι στα "Δελφίνια" στη Γλυφάδα (ο Γιάννης είναι από τους τελευταίους πλούσιους πελάτες που εξακολουθούν να δίνουν οικογενειακώς το παρόν τα σαββατοκύριακα) και εκνευρισμένος το ακύρωσε.
Στο μεταξύ τηλεφώνησε οργισμένος στον εκδότη Σκαναβή ζητώντας του να αποσύρει την εφημερίδα από τα περίφτερα.
-Θα πεθάνουν όλοι οι συνταξιούχοι χωροφύλακες και αξιωματικοί που μάς διαβάζουν μ΄ αυτή τη δημοσκόπηση. Θέλεις να τους ξεπατώσεις; Είναι σαν να τους δίνεις πολώνιο!...Σαν να τους πάτησε νταλίκα-μέρα που είναι σήμερα!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού από μετρήσεις της κοινής γνώμης δεν υπάρχουν αναποφάσιστοι.
Οι "αναποφάσιστοι" είναι ένα αστείο εύρημα της διαπλοκής σε μια κοινωνία-καζάνι που βράζει.
Οπως επίσης και το ερώτημα εάν πρέπει να γίνουν εκλογές.
Πάνω από 95% των Ελλήνων θέλει τις εκλογές μια και ακόμη και οι δεξιοί και οι πασόκοι βλέπουν τη χώρα να σέρνεται και την κυβέρνηση να βουλιάζει στην απραγία.
Οι μόνοι που παράγουν έργο είναι η Βούλτεψη, ο Φουρθιώτης, ο Ντινόπουλος και η εκπρόσωπος του τάφου Αννα Παναγιωταρέα.
Oι ενδείξεις από τις κυλιόμενες μετρήσεις που έχει στην διάθεσή του το Κουρδιστό Πορτοκάλι δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 42-45% και την ΝΔ στο 14%. Αυτά είναι τα πραγματικά ποσοστά.
Οπως αποκαλύπτουμε και σε άλλη ανάρτησή μας, οι μεγαλοεπιχειρηματίες είναι τόσο απελπισμένοι με τον Σαμαρά που κάνουν gallop για να δουν τι ποσοστό θα έπαιρνε η ΝΔ με αρχηγό τον Καραμανλή!!!http://kourdistoportocali.com