ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να γιατι κρατούν τον Γεωργίου στην θέση του: Κρύβει απο την ΕΕ τα στοιχεια για το έγκλημα Σημίτη με τα Swaps!

Ολοκληρωνει το έγκλημα της καταστροφής της Ελλάδας ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, αποφεύγοντας έντεχνα να δώσει τα στοιχεια για την μεθόδευση Goldman Sachs – ΣΗΜΙΤΗ στην ΕΕ!
Να υπενθυμίσουμε οτι το ιδιο ειχε κανει ο Παπακωνσταντινου ως ΥΠΟΙΚ ακριβως πριν το μνημονιο, επικαλούμενος “απεργία των υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ”! Ετσι, για να καλύψουν τις ολέθριες επιπτώσεις απο τα παράνομα Swaps, εβαλαν την Ελλαδα στην κολαση του μνημονιου, με τον Γεωργίου – τοτε – να μαγειρεύει τα στοιχεία..
Γι’ αυτόν ακριβως τον λόγο ο υπόδικος Γεωργίου παραμένει στην θέση του εως σημερα! Για να βαλει οριστική ταφόπλακα στην έρευνα και τιμωρία των καθαρματων που με μαγειρεμένα στοιχεια εβαλαν την Ελλαδα στην ΟΝΕ, με όρους καταστροφικούς για την Ελληνική οικονομία.
Επισης κρύβουν την μίζα – μαμουθ που πληρώθηκε στην Goldman Sachs το 2009, όλως τυχαίως παλι απο τον Παπακωνσταντινου. Μίζα που συγκαλυφθηκε ενω άγγιζε τα 300 εκ. Ευρώ.
Εκτος απο το ισχυρο διαπραγματευτικό χαρτί που θα ειχε ΣΗΜΕΡΑ η Ελλαδα έναντι των δανειστών, με την αποκαλυψη αυτής της συμπαιγνιας Γερμανών – ΣΗΜΙΤΗ – Goldman Sachs, θα αποτυπωνόταν και επίσημα η επιβάρυνση της Ελλάδας που προκλήθηκε ακριβως απο αυτη την διαδικασία.
Δυστυχώς, στο Ολυμπία αποκαλύψαμε το θεμα απο τον Νοέμβρη του 2009. Τωρα που το γράφουν και οι Financial Times, ας μας ακούσει καποιος εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα