Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Στον ΟΤΕ TV το Champions League για ποσό άνω των …100 εκατ. ευρώ!

Με ένα  εξωπραγματικό ποσό (105 -120 εκατ. ευρώ),  ο ΟΤΕ  TV εξασφάλισε τα δικαιώματα του  Champions League και του Europa League, για τα επόμενα 3 χρόνια (2015-2018). Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης για οποιοδήποτε πρόγραμμα. Υπό τη συγκυρία του καθεστώτος ελεγχόμενης χρεοκοπίας που βρίσκεται η Ελλάδα, η προσφορά αυτή προκάλεσε  έκπληξη ακόμη και στην  TEAM, η οποία βέβαια δεν θα πει “όχι” στα χρήματα που θα εισπράξει από την εταιρεία.Είναι ενδεικτικό πως η  συμφωνία της της Forthnet με την TEAM για την τρέχουσα 3ετία (2012-2015) ανέρχεται  σε  50 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για  μια ολοφάνερη επικράτηση του ΟΤΕ έναντι της Forthnet, με ένα τίμημα που υπερβαίνει κάθε λογική πρόβλεψη και το ερώτημα είναι πλέον ποια θα είναι η επιβάρυνση για τους συνδρομητές.
Πως διαμορφώνεται η κατάσταση απο εδώ και πέρα; -Η Forthnet (Nova) την  τρέχουσα σεζόν 2014-15, θα εξακολουθήσει να μεταδίδει τους αγώνες του  Champions League, όπως και του Europa  League. Η ΝΕΡΙΤ διατηρεί τον αγώνα της Τετάρτης και ο ΑΝΤ1 το ματς της Πέμπτης, ενώ η κυβερνητική τηλεόραση θα προσφέρει σε ελεύθερη λήψη τους τελικούς των δύο διοργανώσεων. -Ο OTE TV παίρνει την “ακριβή” σκυτάλη από την τηλέοπτική χρονιά 2015-16 και θα έχει τα δικαιώματα του  Champions League και του  Europa League, τα έτη 2016-17 και 2017-18. Τουλάχιστον ένας αγώνας αυτός της Τετάρτης του Champions League θα παραμείνει στην ελεύθερη τηλεόραση. Οι τελικοί του Champions League και του  Europa League θα μεταδοθούν από την ελεύθερη τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα