ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

''ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΝ, ΑΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ''...

«Εξαιρετικό λάθος» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και τα θεσμικά παιχνίδια με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας ...
στην Εθνική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΕΟΕΣ) για το συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.


«Κάποιοι νομίζουν ότι θα ευνοηθούν, αν αποσταθεροποιήσουν τη χώρα. Όποιος δεν έχει δείξει συνεννόηση στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, έχει τιμωρηθεί ιστορικά» σημείωσε.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι βρισκόμαστε στην καμπή πριν από την έξοδο από το μνημόνιο και την επιτήρηση της τρόικας, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «η χώρα έχει εγκλωβιστεί σε ένα άγονο πολιτικό κλίμα και αδυναμία συνεννόησης».

Όσον αφορά στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης, σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται συμπεριφορές μικρομεγαλισμού και αλαζονείας. Επίσης, δεν δέχεται το χαρακτηρισμό "σημερινό ΠΑΣΟΚ" και αυτό να το λένε αυτοί που θεμελίωσαν τη συνεργασία με τη ΝΔ».

Έκανε λόγο για συνέδριο ανάδειξης της Δημοκρατικής Παράταξης, και όχι σχηματισμών και μηχανισμών. «Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκρίνιες και προσωπικές στρατηγικές» επισήμανε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ακόμη ότι «πρέπει να κερδίσουμε εθνικό χρόνο, και όχι κυβερνητικό χρόνο. Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα