ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ομαδικός εξάψαλμος στον Χαρδούβελη! Γαλάζιος βουλευτής: "Να ζητήσει συγγνώμη, δεν θα πάει κανείς σπίτι του"

Σήμερα μάλιστα στις 12 το μεσημέρι αναμένεται η κορύφωση της αγωνίας του κυβερνητικού στρατοπέδου για την συμπεριφορά των βουλευτών της συμπολίτευσης καθώς η επίμαχη τροπολογία θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία μετά από σχετική πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύοντας να εκμεταλλευτεί πολιτικά την αναταραχή.

Δεν ήταν ο πρώτος και σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος βουλευτής ο Γιώργος Βλάχοςπου εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη για το "ράβε-ξήλωνε" στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. 






Ο "γαλάζιος" βουλευτής διαμαρτυρήθηκε όταν μίλησε στη Βουλή για την τροπολογία που αφορά στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και κάλεσε τον Γκίκα Χαρδούβελη να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας πως αυτή η αλλαγή πλεύσης επικοινωνιακά προκαλεί ζημιά στην κυβέρνηση. 


"Να ζητήσει ο Γκίκας Χαρδούβελης συγνώμη, να εξηγήσει γιατί έγινε το λάθος… Και επιτέλους κάποιος να πάει σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης άλλα έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα και άλλα λέει σήμερα. 

Ο κ. Βλάχος όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό το θέμα, αλλά ζήτησε από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση για τους μικροομολογιούχους, οι οποίοι έχασαν τα χρήματά τους από το PSI. 

Tο χορό των αντιδράσεων άρχισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης ο οποίος επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών, κατηγορώντας τον για απαξίωση της Βουλής, ενώ διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει την τροποποιημένη ρύθμιση. 


Λιγότερο επιθετικός εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος μέσω twitter δήλωσε πως "θα προτιμούσα να υπάρχει μια καλύτερη προετοιμασία για τον ΕΝΦΙΑ. Ωστόσο δεν αναιρείται το θετικό της υπόλοιπης ρύθμισης που αφορά τα ληξιπρόθεσμα χρέη".

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Όπως σημείωσε η ρύθμιση καλύπτει το 99,7% των οφειλετών και το μόνο που αλλάζει είναι το περιεχόμενο της ρύθμισης για οφειλές που ήταν βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες έως την 1η Οκτωβρίου του 2014.

Πραξιτέλης Σαραντόπουλος/Νewsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα