Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

«Οι ξένοι παρακολουθούν τα πάντα για την Ελλάδα»

«Οι ξένοι παρακολουθούν τα πάντα για την Ελλάδα»
Γ. Σταθάκης στο newmoney.gr: «Έχουμε προχωρημένες συζητήσεις με τα ξένα funds»
Tου Δημήτρη Παφίλα

“Παρακολουθούν τα πάντα και ξέρουν τα πάντα για την Ελλάδα. Θα μπορούσα να πω ότι βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ξένους επενδυτές καθώς το περιεχόμενο δεν αφορά τα βασικά θέματα της οικονομίας και των τραπεζών», δηλώνει στο newmoney.gr o υπεύθυνος τομεάρχης του Σύριζα κ. Γιώργος Σταθάκης, ύστερα από τις επαφές του με τα ξένα επενδυτικά  funds.


Σε συγκεκριμένες ερωτήσεις για τις ερωτήσεις των ξένων για τις τράπεζες ο κ. Σταθάκης αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο πρόσθεσε ότι το κλίμα από το καλοκαίρι είναι «πιο ευνοϊκό», ενώ δεν εκδηλώνεται «κλίμα ανησυχίας».

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε κλειστό κύκλο με οργανωτή την Deutsche bank ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη με την Νomura.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από το City, ο κ. Γ. Μηλιός έχει αναλάβει τις επαφές με τους Έλληνες τραπεζίτες του City, ενώ ο κ. Σταθάκης έχει αναλάβει τις επαφές με τους ξένους.     

Τα ραντεβού

Μέχρι και την Πέμπτη αναμένεται να διαρκέσουν οι αλλεπάλληλες επαφές των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ,  Γιώργου Σταθάκη και Γιάννη Μηλιού με επενδυτές και οικονομικούς παράγοντες του Λονδίνου.

Πληροφορίες από το City κάνουν λόγο για αυξημένο ενδιαφέρον των οικονομικών και τραπεζικών παραγόντων  να “γνωρίσουν” ποια είναι η αξιωματική αντιπολίτευση της Ελλάδας και ποιες οι θέσεις της, κυρίως, σε χρέος, ευρώ και επενδύσεις σε περίπτωση που ανέλθει στην εξουσία. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ)


newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα