Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τα σχέδια κατασκευής του κέντρου διανομής στον Άγ. Νικόλαο παρουσίασαν στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ

Τα πλεονεκτήματα της κατασκευής του κέντρου διανομής της ΔΕΗ στην θέση Άγιος Νικόλαος περιέγραψαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο γραφείο του δημάρχου της Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκου, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Υλικού του ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλής Μενεγάτος και ο Διευθυντής Ειδικών Εγκαταστάσεων και Δικτύου Αθανάσιος Δράτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού τύπου, στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τα δύο στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου κ.κ. Χατζής Χατζηευθυμίου, Γιώργος Υψηλάντης και Τάκης Πότσος, ο πρόεδρος του τμήματος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Ιάκωβος Γρύλλης, ο τεχνικός σύμβουλος του Συλλόγου ΑΠΟΠΕΣ κ. Φ. Κωνσταντινίδης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σάββας Διακοσταματίου, Γιώργος Πόκκιας και Τ. Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ευάγγελος Μανδρακός και ο πρόεδρος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ. Μίλτος Παγκάς.
Τα δύο στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ επεσήμαναν ότι οι μελέτες που εκπονήθηκαν έδειξαν πως οι θέσεις που έχουν προταθεί από άλλους φορείς δεν είναι κατάλληλες. Παράλληλα, ανέλυσαν στοιχεία μελετών που δείχνουν πως δεν θα προκληθούν προβλήματα υγείας στους κατοίκους από τη λειτουργία του κέντρου διανομής στον Άγιο Νικόλαο.energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα