ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

H σύλληψη του Πορτογάλου διεφθαρμένου πρωθυπουργού Ζοζέ Σόκρατες είναι μόνο η αρχή.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες που συντόνισαν τη σύλληψη του διεφθαρμένου προθυπουργού έχουν εδώ και μήνες στην κατοχή τους όλους τους λογαρισμούς συγγενικών και παρένθετων προσώπων Ελλήνων πολιτικών αλλά και δημοσιογράφων οι οποίοι έχουν κατασταράξει ιλιγγιώδη ποσά από μίζες εξοπλιστικών και όχι μόνο.

Είναι δε θέμα χρόνου να κατάσχουν τους λογαριασμούς τους.


Γνωστοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι είναι τόσο χωμένοι στα σκατά ώστε κυκλοφορούν video από επισκέψεις τους σε πρώην υπουργό ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι βρώμικοι λογαριασμοί τουλάχιστο 3 Ελλήνων πολιτικών έχουν εντοπιστεί μόλις πριν 1,5 χρόνο κι ενώ οι μυστικές υπηρεσίες των Γερμανών αναζητούσαν την διαδρομή του χρήματος ενός πολυεθνικού σκανδάλου.

Οσο για το ξανθό βαθύ λαρύγγι-photo που κάρφωσε τον Καρατζαφέρη (το αποκαλύπτει η Kontranews) πληροφορίες τη θέλουν να συνεργάζεται με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

Η ίδια εκτός από τον Καρατζαφέρη έχει στο χέρι και άλλους πολιτικούς αρχηγούς τα ονόματα των οποίων θα προκαλέσουν πάταγο, ειδικά όταν οι Γερμανοί αποφασίσουν να τους αντιμετωπίσουν όπως τον Ζοζέ Σόκρατες.

Θυμίζουμε ότι ο Σόκρατες υπέστη συντριπτική ήττα στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2011, τις οποίες κέρδισε το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του νυν πρωθυπουργού Πέδρο Πάσος Κοέλιο. Τότε ο Σόκρατες παραιτήθηκε από γενικός γραμματέας του Σοσιαλιστικού Κόμματος και αργότερα ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως τηλεοπτικός σχολιαστής για το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP. 

Το όνομα του πρώην πρωθυπουργού της Πορτογαλίας έχει αναφερθεί στο παρελθόν στο πλαίσιο μιας έρευνας για διαφθορά όταν ακόμη ήταν υπουργός Περιβάλλοντος, όμως η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα