Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ταραχή στο Mega με Στάη

Το Mega μπορεί να έχει γίνει άνω κάτω από τη νέα φημολογία ότι ο Γιώργος Μπόμπολας φέρνει την Ελλη Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ωστόσο η ίδια η Ελλη ούτε είδε, ούτε άκουσε, ούτε ξέρει τίποτα για ενδεχόμενη συνεργασία τηςκαι το δηλώνει με πάσα ειλικρίνεια στην «Εspresso».

«Το τηλέφωνό μου δεν έχει χτυπήσει από τη διεύθυνση του Mega. Κανείς από το κανάλι της Μεσογείων δεν με πήρε τηλέφωνο για να μου προτείνει τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας ή της σχολιάστριας. Το ακούω από εσάς. Ο χώρος... φαγώνεται να με πάει κάπου φαίνεται. Στη ΝΕΡΙΤ, σε ιδιωτικά κανάλια...» μας λέει γελώντας και συνεχίζει: «Περνάω καλά στο σάιτ που έχω φτιάξει, είναι κάτι πολύ δημιουργικό. Ωστόσο, αν γίνονται συζητήσεις στον σταθμό από τη διοίκηση σχετικά με το όνομά μου, αυτό δεν το ξέρω, για να μη σας λέω ψέματα. Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που αφορά εκείνους» διευκρινίζει η δημοσιογράφος, η οποία απέχει από τη μικρή οθόνη από τότε που μπήκε λουκέτο στην ΕΡΤ.


Πάντως, όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία από βασικά στελέχη του καναλιού και λένε ότι η Ελλη Στάη θα ήταν η πιο σοφή επιλογή για τα ηνία του δελτίου, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης με παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου δεν κρίνονται ικανοποιητικά. 

Ανησυχία Μπόμπολα

Ανάρτηση σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα media τονίζει μάλιστα ότι ένας εκ των μετόχων, ο Γιώργος Μπόμπολας, έχει θορυβηθεί με τη διολίσθηση της τηλεθέασης του δελτίου και φέρεται να επιθυμεί τη συνεργασία της Ελλης Στάη με τον τομέα των ειδήσεων, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένα τον ρόλο της σχολιάστριας μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Να σημειωθεί ότι με την επιμονή του γιου του Φώτη Μπόμπολα έγιναν αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι οποίες οδήγησαν στην παραίτηση του διευθυντή ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου και στην αντικατάστασή του -προσωρινή, όπως λέγεται- από τον Νίκο Στραβελάκη. Η Μαρία Σαράφογλου παρέμεινε ωστόσο στη θέση της με τη σύμφωνη γνώμη όλων, κανείς όμως πλέον δεν ξέρει για πόσο.

Μαρία Ανδρέου / espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα