ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Προορισμός Πειραιάς»: Πρόγραμμα ανάδειξης της πόλης ως τουριστικού προορισμού

Ξεκινά να υλοποιείται η προεκλογική δέσμευση που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της και τη δημιουργία θέσεων εργασίας

Την πρωτοποριακή καμπάνια «Destination Piraeus-Προορισμός Πειραιάς», που αποτελεί  την αφετηρία για την προβολή του Πειραιά ως ταξιδιωτικού προορισμού παρουσίασε σήμερα η δημοτική αρχή της πόλης, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο. 

Το παρών έδωσαν όλοι οι φορείς του Πειραιά, οι οποίοι έχουν ήδη αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή, ενώ το κόστος ανέλαβε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με πρωτοβουλία του προέδρου της Ευάγγελου Μαρινάκη. 

Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά να υλοποιείται η προεκλογική δέσμευση για την τουριστική ανάδειξη της πόλης που είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Σε δηλώσεις του κατά την τελετή, ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ είπε ότι ο Πειραιάς «είναι η πύλη της πατρίδος μας» και μια από τις σπουδαιότερες πύλες. To web site www.destinationpiraeus.com και www.destinationpiraeus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα