Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ε. Βενιζέλος – Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ…μησουν με το που θα αναλάβεις».

Σε στήλη της εφημερίδας των ΝΕΩΝ, δημοσιεύτηκε απόρρητη συνομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία υποτίθεται πως αποτελούσε μέρος της συνάντησης των δύο πολιτικών αρχηγών στις αρχές του Δεκέμβρη για τα εθνικά θέματα.
Ο διάλογος που υποτίθεται πως υπήρξε ανάμεσα στους δύο ήταν ο παρακάτω:
Ε. Βενιζέλος – Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ… Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή.
Αλέξης Τσίπρας – Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ…; Θα τα καταφέρουμε έτσι που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά.
Ε. Βενιζέλος  – Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ… με το που θα αναλάβεις».
Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ με επίσημη ανακοίνωση διαψεύδει τη συγκεκριμένη συνομιλία. "Ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα." σημειώνει η ανακοίνωση του κόμματος.
και τονίζει πως "αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΞ ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής". Η σύντομη ανακοίνωση καταλήγει, λέγοντας: "Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ' ιδίαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα