ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ... 65 ΤΟΥ !

Εμείς όπως πάντα εδώ στοFimotro απευθυνόμαστε σε νοήμονες αναγνώστες. Μας διαβάζουν ανεγκέφαλα κομματικά στελέχη, η μεγάλη μας δύναμη όμως είναι οι άνθρωποι της αγοράς και οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι που διαμορφώνουν το... 
πολιτικό κλίμα όποτε προκύψουν πρόωρες κάλπες.
Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και διαβάστε τι πραγματικά συμβαίνει με τον Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός έχει καταλάβει ότι δεν πρόκειται να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το ξέρουν και οι συνεργάτες του αυτό και ήδη απο την ανθρωπογεωγραφία της Βουλής ξέρουν περίπου τι θα γίνει την 29η Δεκεμβρίου. Τι συμβαίνει λοιπόν; Ο Σαμαράς πάει απευθείας στη γκιλοτίνα. Συνεργάτες του τον έχουν πείσει ότι θα υπάρξει διαχειρίσιμη ήττα στις εκλογές και ότι η ΝΔ θα χάσει από τον ΣΥΡΙΖΑ με περίπου τρείς μονάδες διαφορά!
Του έχουν πει επίσης ότι θα χάσει τις εκλογές με λογική διαφορά και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που θα εκλεγεί από τις κάλπες θα δεχθεί ανελέητη επίθεση από τις αγορές και θα αναγκαστεί να κάνει κωλοτούμπες. Αυτό θα τον οδηγήσει σε πολιτική κατάρρευση και εν συνεχεία σε νέες εκλογές θα επιστρέψει ο Σαμαράς που τότε θα είναι 65 ετών!!!
Εάν του τα λένε όλα αυτά για να κρατήσουν τις καρέκλες τους, το καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν όλοι αυτοί που βρίσκονται δίπλα στοΜέγαρο Μαξίμου. Εάν του τα λένε αυτά και τα πιστεύουν ε τότε μιλάμε για πραγματικούς ψυχοπαθείς. Την ιστορία με τον Καραμανλή που του έλεγε ο Σουφλιάς να προκηρύξει πρόωρες εκλογές γιατί θα τις χάσει μόνο με 3% την έχουν ακούσει; Όχι μόνο έχασε τις εκλογές αλλά τελικά ηττήθηκε με 10 μονάδες διαφορά από τον ΓΑΠ που υποσχόταν ότι λεφτά υπάρχουν!... Επειδή από το πρωί της Κυριακής των εκλογών πάλι εμείς θα επιβεβαιωθούμε για μια ακόμη φορά, κρατήστε την ανάρτηση αυτή και εδώ είμαστε πάλι...
Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα