ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Κλειστά τα καταστήματα με σουβενίρ στον πύργο του Άιφελ, λόγω απεργίας!

Κλειστά, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, είναι σήμερα τα μαγαζιά που πουλούν αναμνηστικά δώρα στον πύργο του Άιφελ, λόγω απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, διεκδικώντας μισθολογικές αυξήσεις.
Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος οι απεργιακές κινητοποιήσεις να επεκταθούν και σε άλλες υπηρεσίες που προσφέρονται στον πύργο.


Όπως δήλωσε ο Ραμί Πικό, συνδικαλιστικός εκπρόσωπος του συνδικάτου που απεργεί, οι εργαζόμενοι διεκδικούν άμεση αύξηση ύψους 300 ευρώ!

«Ανάλογα με την πρόοδο των διαπραγματεύσεων, θα δούμε τι θα κάνουμε», δήλωσε ο Πικό, ο οποίος είπε ότι είναι έτοιμος να επεκτείνει την απεργιακή κινητοποίηση και σε άλλες υπηρεσίες του πύργου του Άιφελ (ασφάλεια, εστίαση, υπεργολαβίες κλπ) σε περίπτωση αποτυχίας των συνομιλιών.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικοινώνησε με την επιχείρηση, που διαχειρίζεται τα καταστήματα, ωστόσο δεν ήθελαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Ο εμβληματικός πύργος του Άιφελ, σήμα κατατεθέν του Παρισιού, δέχεται περισσότερους από επτά εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο, και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και επισκέψιμα μνημεία σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ/newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα