Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί ξεσηκώθηκαν εναντίον του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου. Ο ίδιος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά από καταγγελίες

Μια φάτνη με αληθινά ζώα στήθηκε στο Βόλο και προκάλεσε την αντίδραση φιλοζωικού σωματείου.
Τρία αρνάκια και ένα πόνι φιλοξενούνται σε αυτή την διαφορετική φάτνη που έστησε ο δήμος Βόλου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Μπορεί τα ζωάκια να έκλεψαν τις καρδιές μικρών και μεγάλων, οδήγησαν όμως τον Δήμαρχο στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από καταγγελία φιλόζωων.

"Τα ζώα αυτά είναι ιδιοκτησία κάποιου βοσκού. Εμείς του παραχωρήσαμε το χώρο αυτό να τον φιλοξενήσουμε για 40 μέρες. Οπότε τρώνε πίνουν τα βγάζουμε έξω να ξεμουδιάζουν. Εγώ βάζω κάθε πρωί ξέρετε μια κάπα και ένα μπαστούνι και τα κάνω βόλτα ελάτε να με δείτε βοσκό" είπε ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του στο STAR.
"Τα ζώα είναι εκεί παράνομα. Τα αρνιά αυτά είναι μικρά. Έπρεπε να είναι με τη μάνα τους" δήλωσε η κ. Τσιρογιάννη, πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου "Κόσμος και φύση".
Σύμφωνα με τους φιλόζωους τα ζώα δεν θα έπρεπε να εκτίθενται για διασκέδαση και να ταλαιπωρούνται. Ολόκληρες οικογένειες όμως, κατεβαίνουν στο κέντρο του Βόλου για να δουν από κοντά τα αρνάκια.
Παρά τις καταγγελίες τα ζώα παραμένουν στη φάτνη.
Φωτογραφία: taxydromos.grhttp://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα