ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Βίντεο- Η γαλανόλευκη στη Wall Street


Βίντεο- Η γαλανόλευκη στη Wall Street
Η Wall Street τίμησε χτη χώρα μας, με την «Ημέρα της Ελλάδας» με τη γαλανόλευκη να κυματίζει στην κεντρική είσοδο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Δίπλα στον κ.Βαρβιτσιώτη ήταν ο  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας  και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου.
Κατά τη διάρκεια δεξίωσης προς τιμή των μελών της ελληνικής αποστολής και των εταιρειών ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στο NYSE Euronext, ο διευθύνων σύμβουλος του Χρηματιστηρίου, Τζον Μέρελ, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και μίλησε με επαινετικά λόγια για την Ελλάδα, όχι μόνο για τις οικονομικές δυνατότητές της, αλλά και για την «ομορφιά του τοπίου» μέσα από την προσωπική του εμπειρία, κάνοντας διακοπές σε αιγαιοπελαγίτικο νησί.
Τον κ. Μέρελ ευχαρίστησε ο κ. Βαρβιτσιώτης με τον οποίο αντάλλαξαν δώρα, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή πολλών ελληνικών εταιρειών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Η ονομασία της χθεσινής μέρας ως «Ημέρα της Ελλάδας» έγινε στο πλαίσιο του 16ου ετήσιου επενδυτικού φόρουμ της Capital Link. Εκτός από την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει τη μέρα αυτή.
Δείτε το βίντεο
Πηγή: new.livestream.com, Twitter user @GreeceinNewYork@MVarvitsiotis , enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα