Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Eurovision 2014: Το τραμπολίνο που εκτοξεύει την ελληνική συμμετοχή στην πρώτη πεντάδα. Εντυπωσίασε η πρώτη πρόβα. ΒΙΝΤΕΟ

Ένα… τραμπολίνο είναι το στοιχείο – έκπληξη της ελληνικής αποστολής στην Eurovision, όπως αποκαλύφθηκε λίγο πριν την πρώτη πρόβα των Freaky Fortune και του Riskykidd στη σκηνή του διαγωνισμού.

Το «Rise Up» θα οπτικοποιήσει ο Αρτούρ Γιερεμιάν, μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας στο τραμπολίνο το 1996, που έχει στεφθεί πέντε φορές «χρυσός» Βαλκανιονίκης και το 1998 τερμάτισε 8ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ στα φωνητικά είναι ο Μιχάλης Ζέης και ο Βασίλης Μαθόπουλος.

Αυτός ο ραγιάς λαός δεν αξίζει τίποτε καλύτερο από πολλές Μαρίες Σπυράκη!!!

Πως είναι δυνατόν αυτός ο αναξιοπρεπής λαός να απαιτεί καλύτερη τύχη; Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη κατάντια από την εικόνα του πλήθους που εφορμά στα δωρεάν τρόφιμα που μοίραζαν οι παραγωγοί, ως άλλοι χρυσαυγίτες;

Λες κι αν χορτάσουν μια μέρα την πείνα τους με τα κουνουπίδια και τα μπρόκολα θα λύσουν το πρόβλημα της ανέχειας;

Ούτε οι Πακιστανοί που ζουν στην Αθήνα δεν θα εφορμούσαν έτσι στην κολυμβήθρα της ανυποληψίας και της αναξιοπρέπειας για ένα μαρούλι.

Δυστυχώς σ΄αυτόν τον απαράδεκτο, κακομούτσονο και δουλοπρεπή λαό αξίζουν τα χειρότερα: Δηλαδή όλες οι Μαρίες Σπυράκη του συστήματος.

Ορμάνε οι ανεγκάφαλοι για ένα λάχανο και γίνονται στη συνέχεια εμπόρευμα στα ΜΜΕ των νταβατζήδων οι οποίοι ζουν με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνεια.

Αυτός ο δουλοπρεπής και ραγιάς λαός δεν αξίζει καμία τύχη.

Διαλύστε τον, απαξιώστε τον, προδώστε τον. Αυτός ο ραγιάς δεν έχει την αξιοπρέπεια να κερδίσει τίποτε καλύτερο από κλωτσιές και ελεημοσύνη...

Ντροπή ρε...  http://kourdistoportocali.com

ΔΕΗ: Αυξήσεις «φωτιά» σε ιδιοκτήτες εξοχικών!

Μέχρι και 25% θα αυξηθεί το ρεύμα για όσους έχουν κατανάλωση κάτω από 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο, ενώ βάσει μνημονίου κινδυνεύουν και οι αγρότες να χάσουν το φθηνότερο ρεύμα.

Μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο πρέπει να έχουν καταργηθεί οι σταυροειδείς επιδοτήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Οι επιδοτήσεις αυτές μαζί με τις αγροτικές καταναλώσεις αφορούν 2,5 εκατομμύρια καταναλωτές στην Ελλάδα.

"Πέρασε" το νομοσχέδιο για τον προληπτικό έλεγχο των τραπεζών

Με ψηφοφορία επί των άρθρων και ονομαστικές ψηφοφορίες τις οποίες ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τέσσερα άρθρα και μία τροπολογία, ολοκληρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον προληπτικό έλεγχο των τραπεζών.

Οι διατάξεις που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία, υπερψηφίστηκαν με ψήφους 144 υπέρ και 99 κατά και αφορούν:

- Τις εξουσίες που δίδονται στην Τράπεζα της Ελλάδος να αποφασίζει για τη διαδικασία μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων από ένα πιστωτικό ίδρυμα σε ένα άλλο, με τον προσδιορισμό των προς μεταβίβαση στοιχείων, να γίνεται από έναν επίτροπο διορισμένο από την ΤτΕ (άρθρο 141).

ON LINE ΕΠΙΛΟΓΗ/EUROVISION 2014/Tanja :" Amazing " (ΕΣΘΟΝΙΑ)

Γεννημένη στο Καλίνινγκραντ της Ρωσίας , η Tanja μετακόμισε στην Εσθονία με την οικογένειά της σε ηλικία μόλις δύο μηνών. Φέτος κέρδισε στον Eσθονικό διαγωνισμό  και θα εκπροσωπήσει την Εσθονία κατά την προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Κοπεγχάγη με το τραγούδι Amazing.

ΙΣΧΥΡΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινσιτούτο, έγινε αισθητός πριν από λίγο στην Αττική.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 07:03 με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου, 43 χλμ βόρεια της 'Ανδρου και 125 χλμ βόρεια της Αθήνας.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΠΗΓΗ:ΠΡΩΪΝΟ ΑΝΤ1

Σαμαράς: Πρωταγωνιστής της ελληνικής ανάκαμψης η ενέργεια

Η Ελλάδα μπορεί να πετύχει ανάπτυξη που θα ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη, μόνο από την ενέργεια, υποστήριξε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας προ ολίγου σε διεθνές ενεργειακό συνέδριο, υπό την προϋπόθεση να υλοποιηθούν επενδύσεις, να υπάρξει μεταξύ άλλων σταθερότητα και εμπιστοσύνη στην Ελλάδα.
Αναλυτικότερα, εκτιμώντας ότι οι σοβαρότατες ενδείξεις που υπάρχουν για ανάπτυξη στον ενεργειακό τομέα σύντομα θα αποκαλυφθούν, ο κ.

ΦΩΤΟ-Η παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Την τυπική έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, κήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας χθες το απόγευμα σε εκδήλωση το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, το παρών έδωσαν οι Παπαδημούλης, Γλέζος, Πελεγρίνης, Χουντής, Κιμούλης, Σκουρλέτης, Παππάς και Κούλογλου.



Δείτε τις φωτογραφίες εδώ στο enikos.gr

Βενιζέλος για Παπανδρέου:Πιστεύω ότι έχει συνείδηση της θέσης του


"Πιστεύω ότι ο κ. Παπανδρέου έχει συνείδηση της θέση του", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη διακαναλική συνέντευξη EXTRA3 - ΚΟΝΤRΑ - ACTION24 που παραχώρησε , σχολιάζοντας την κοινή εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου και του Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά. 

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πρωτομαγιά

Με 24ωρη απεργία αλλά και με στάσεις εργασίας συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πρωτομαγιά.
Αναλυτικά, την Πέμπτη, ημέρα της Πρωτομαγιάς, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο δεν θα πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο στα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου, ενώ οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας». Επίσης, ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα αυριανά βραδινά σιδηροδρομικά δρομολόγια.
Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα συμμετάσχουν με στάσεις εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
ΠΗΓΗ :enikos.gr

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - Ο Παπανδρεου Πηγε στην Κρητη..28/4/2014(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ /ΑΠΑΙΧΤΟ)

Κεραυνοί ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ: Βάλατε στο ψηφοδέλτιο τον συνταγματολόγο της Χρυσής Αυγής - Έδωσαν στη δημοσιότητα και βίντεο

- To ΠΑΣΟΚ αναφέρει συγκεκριμένα παραδείγματα τηλεοπτικών παρεμβάσεων του κ. Νικολόπουλου
- Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ πως θέλει να μαζέψει από παντού ψηφοφόρους για τις ευρωεκλογές
- Χαρακτηρίζει την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα πέρα από κάθε όριο λογικής
- Δείτε και τα τρία βίντεο που επικαλείται το ΠΑΣΟΚ για τον γνωστό συνταγματολόγο
 Έντονη κριτική ασκεί το ΠΑΣΟΚ στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τοποθέτηση του Ηλία Νικολόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο του, καταλογίζοντάς της ότι "«πέρα από κάθε όριο πολιτικής λογικής επιλέγει για το ευρωψηφοδέλτιό του τον "συνταγματολόγο" της Χρυσής Αυγής Ηλία Νικολόπουλο».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ON LINE ΕΠΙΛΟΓΗ/EUROVISION 2014/Suzy :" Quero Ser Tua " (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)

Η Suzy γεννήθηκε στη Figueira da Foz και έχει δραστηριοποιηθεί στην showbizz από τότε που ήταν παιδί ως μέλος του Παιδικού συγκροτήματος  "Onda Choc", που είχε τεράστια επιτυχία. Στα τέλη του 1999, κυκλοφόρησε το τραγούδι Nesta Noite Branca,  που εξακολουθεί να παίζεται στο ραδιόφωνο και να προβάλλεται στην τηλεόραση ως σήμερα. Φέτος είχε προσκληθεί από τον παραγωγό Emanuel για να εκτελέσει το τραγούδι του στο Festival da Canção.Έτσι κέρδισε τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της EUROVISION.
eurovision.tv

ΔΕΗ: Γιατί "πνίγηκαν" τα κέρδη του τριμήνου

Ενόψει της έκδοσης του εταιρικού ομολόγου, η ΔΕΗ προχώρησε προ ημερών σε μια προκαταρκτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για την πορεία των μεγεθών του πρώτου τριμήνου, προβλέποντας ελαφρώς μειωμένα, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2013 έσοδα.
Η επίσημη ανακοίνωση αποδίδει τα μειωμένα έσοδα πρωτίστως στη χαμηλότερη ζήτηση, ως αποτέλεσμα των ήπιων χειμερινών συνθηκών και τη μείωση των τιμολογίων ΥΤ. Ειδικά η επίπτωση της δεύτερης ωστόσο είναι περιορισμένη (αν και η απόφαση ελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου, η ισχύς της ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου του 2014, δηλαδή αφορά ολόκληρο το τρίμηνο).

Tι αλλάζει στα σχολεία (από τον Σεπτέμβριο)

Μέσω του καινοτόμου προγράμματος «myschool»το υπουργείο φιλοδοξεί να χτυπήσει τη γραφειοκρατία σε όλα τα επίπεδα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με εξορθολογισμό και αποτελεσματικότερη χρήση των διαθέσιμων πόρων και αύξηση της διαφάνειας

Το Νέο Σχολείο με όλες τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο καθώς και το καινοτόμο πανευρωπαϊκά υπερσύγχρονο «myschool», που θα εφαρμόσει από τη νέα σχολική χρονιά ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ». 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ

Απίστευτη ατάκα του Τερενς Κουίκ στην "Ανατροπή"

Οπως είπε, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν για “δυο χρόνια σε μισθωτούμενο τουρισμό πληρωμένο” από το κράτος.

Άδικο έχει; Αφού ο πρώην πρωθυπουργός έπαιρνε συνεχώς άδειες από το κοινοβούλιο όντας βουλευτής. Είχαν χάσει και τον αριθμό..

Εφαρμογή νυχτερινού τιμολογίου ΔΕΗ από την 1η Μαΐου

Aπό τις 23.00 έως τις 7.00 θα ισχύει το συνεχές ωράριο για το μειωμένο - νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ για την καλοκαιρινή περίοδο, από 1ης Μαίου 2014 έως 31 Οκτωβρίου 2014, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ.
Καταναλωτές που επιθυμούν να έχουν περισσότερη ενημέρωση για το θέμα αυτό μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα Καταστήματα της ΔΕΗ στην περιοχή τους ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ στη διεύθυνση:

Έκτακτο νομοσχέδιο για την κατασκευή καταφυγίων και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στην Ελλάδα – Σταδιακή υλοποίηση «Εθνικού Χάρτη Χωρικής Επικινδυνότητας» – Τι κρύβουν; (Φωτό)

katafigia5

Νέους χώρους για την προστασία του πληθυσμού σε περίπτωση φυσικών καταστροφών, οι οποίες γίνονται συχνότερες και ισχυρότερες λόγω της κλιματικής αλλαγή, προβλέπει σχέδιο νόμου που έδωσε για διαβούλευση το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Το προτεινόμενο νομοσχέδιο, με τίτλο «Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν Κατασκευές Δημοσίου Ενδιαφέροντος Προστασίας Ανθρώπων και Πραγμάτων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών» αφορά νέες κτηριακές κατασκευές και υπαίθριους χώρους και ενίσχυση των υφιστάμενων υποδομών. Οι αντίστοιχες στρατιωτικές δομές δεν περιλαμβάνονται.

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ/Τι αλλάζει: Ιδρύεται «Γερουσία», κατάργηση μονιμότητας στο δημόσιο, κλείνουν τα συνταγματικά «παράθυρα» που επιτρέπουν πρόωρες εκλογές, αλλάζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Η αναθεώρηση του Συντάγματος, οι αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και οι μεταρρυθμίσεις στο κράτος θα βρεθούν στο επίκεντρο πολιτικών εκδηλώσεων των δύο κυβερνητικών κομμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες η «Ελιά» πρόκειται να πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες δύο σχετικές ημερίδες, ενώ ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας γι’ αυτά ακριβώς τα θέματα εντός της εβδομάδας.

Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος εξετάζουν μια σειρά από τροποποιήσεις ενός μεγάλου μέρους των συνταγματικών διατάξεων εδώ και πολύ καιρό και αυτές που κυρίως έχουν απασχολήσει τους συνεργάτες τους είναι: Οι αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας, η συχνότητα των εκλογικών αναμετρήσεων, τα μη κρατικά πανεπιστήμια, η επαναφορά του θεσμού της Γερουσίας, ως δεύτερο νομοθετικό σώμα και η κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.

Στη δημοσιότητα η εγκύκλιος για τον φόρο υπεραξίας στα ακίνητα - Αρχίζουν οι μεταβιβάσεις - Αναλυτικά παραδείγματα

- Ο φόρος υπεραξίας στα ακίνητα επιβάλλεται με συντελεστή 15% στο κέρδος που προκύπτει
- Ανοίγει η εφαρμογή του υπουργείου Οικονομικών προκείμενου οι συμβολαιογράφοι να εκδίδουν ταυτότητα οφειλής
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
- Ως τιμές κτήσης θεωρούνται αυτές που αναγράφονται στα συμβόλαια

Σε 48ωρη απεργία το μετρό του Λονδίνου

Σε 48ωρη απεργία βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας οι εργαζόμενοι στο μετρό του Λονδίνου σε μια κίνηση ενάντια στη θέληση της εταιρείας διαχείρισης του μετρό την Transport for London (TfL) να καταργήσει 960 θέσεις εργασίας από τα ταμεία έκδοσης εισιτηρίων.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Για λίγο να πιαστούν στα χέρια Τόμπρας-Λεβέντης τη νύχτα της Τετάρτης! Βίντεο για πολλά “OSCAR”

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠH ΜΑΚΕΛΕΙΟ 23-4-2014

Δείτε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Η πορεία της οικονομίας, μετά την έξοδο στις αγορές, οι κόντρες μεταξύ των κομμάτων για τα εθνικά θέματα και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκπομπής «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΤΟΥ EXTRA3

Ο καθηγητής Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) κ.ΕΠ.Πανάς , παρουσιάζει τη μεγάλη δημοσκόπηση για τον Δήμο Πειραιά

Eurovision 2014: Οι πρώτες πρόβες για Αλβανία,Ισλανδία,Ρωσία,Αζερμπαϊτζάν (VIDEO)

Ξεκίνησαν οι πρώτες πρόβες για τον πρώτο ημιτελικό τις Eurovision 2014. Το TVNEA και φέτος είναι εκεί και θα σας μεταφέρει ότι συμβαίνει. Μετά την Αρμενία την Σουηδία την Λετονία αλλά και την Εσθονία ολοκλήρωσαν τις πρόβες τους και άλλες 4 χώρες, η Αλβανία, η Ισλανδία,η Ρωσία με ένα εντυπωσιακό εύρημα και το Αζερμπαϊτζάν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σαλαμίνα : Ξεκίνησαν οι συνδέσεις με την αποχέτευση στον Άγιο Νικόλαο

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της περιοχής του Αγίου Νικολάου από την οδό Μουσών μέχρι και την οδό Αιγίνης ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη σύνδεση των οικείων τους με τους αγωγούς της αποχέτευσης λυμάτων.

Όσοι κάτοικοι επιθυμούν, μπορούν να απευθύνονται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας, στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου, προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση. 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε 09:00- 14:30 στο 2132027300.



Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

Τα ζώδια της εβδομάδας 28 Απριλίου με 4 Μαϊου από τον Πέρρη Κρητικό και την Νάνσυ Σουλιώτη. Αστροσκόπιο 28-4-14



ΠΗΓΗ :ΑΡΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Aυτός είναι ο μέσος μισθός στην Ελβετία (!)

Οι μισοί μισθωτοί στην Ελβετία κερδίζουν περισσότερα από 6.118 φράγκα μηνιαίως, δηλαδή, 5.100 ευρώ, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε από την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία, τρεις εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος για τη θέσπιση κατώτατου μισθού 4.000 φράγκων μηνιαίως.

Ο μέσος μισθός αυξήθηκε κατά 3,2% στα 6.118 φράγκα, σε σχέση με το 2010, επισημαίνει η Στατιστική Υπηρεσία.

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

ΠΗΓΗ :ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 6

Οι στίχοι του Βενιζέλου για τον Παπανδρέου

«Τι γύρευες στην Λάρισα, εσύ ένας Υδραίος;», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χρησιμοποιώντας τον στίχο του Νίκου Εγγονόπουλου από το γνωστό ποίημα «Μπολιβάρ», αναφερόμενος στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όταν κλήθηκε να απαντήσει, κατά πόσον ενοχλήθηκε από την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, αρνήθηκε να απαντήσει, σημειώνοντας ότι ενδιαφέρεται για το έθνος, τον τόπο, την οικονομία και τους πολίτες, και ότι «όλα τα άλλα είναι αστεία».
ΠΗΓΗ :ENIKOS.gr

OXI - The story of Konstantinos Koukidis/ΔΕΙΤΕ ΤΟ


Νέο Αεροδρόμιο Καστέλι Ηρακλείου: Το μεγαλύτερο έργο υποδομής όλων των εποχών για την Κρήτη

Μέρα με την μέρα αναμένεται η δημοπράτηση για το μεγάλο έργο με παραχώρηση για την κατασκευή του Νέου Αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com υπάρχει κινητικότητα και ενδιαφέρον και αναμένεται αυτή τη φορά να υπάρξει σημαντική συμμετοχή από ενδιαφερόμενους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κουβέλης, τα συνθήματα για τον Παπανδρέου και ο τσολιάς...


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κουβέλης, τα συνθήματα για τον Παπανδρέου και ο τσολιάς...
Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου
Στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά έγινε η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Φώτη Κουβέλη και του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο πρώην Πρωθυπουργός, μάλιστα, γνώρισε... αποθέωση από παρευρισκόμενους, ενώ στην παρουσίαση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, και οι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Άννα Νταλάρα.

Σε νοσοκομείο της Γερμανίας ο Μητσοτάκης

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναχώρησε για το Tubingen της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί αύριο, Τρίτη 29 Απριλίου, σε επέμβαση στο δεξιό οφθαλμό.

Πηγή: real.gr 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Άνεργος Πατρινός ξεφτιλίζει τον Παντελή Καψή!

«Του Κουτρούλη ο Γάμος» έγινε στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης 24 Απριλίου 2014 στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της περιοδείας του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της “ΕΛΙΑΣ” και πρώην υπουργού ΕΡΤ, Παντελή Καψή. Όπως θα δείτε στο βίντεο

που ανεβάσαμε, ο Παντελής Καψής πήγε να μιλήσει σε προγραμματισμένη προεκλογική εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Βυζαντινό”. Εκεί, ένας άνεργος Πατρινός ξεφτίλισε τον πάμπλουτο Π. Καψή, ζητώντας του να σηκωθεί να φύγει αμέσως απο την Πάτρα.


«Ποιοί ήταν στην Κυβέρνηση, ε Παντελή μου;» τον ρωτάει ο 53χρονος άνεργος στο 0:04 του βίντεο και αρχίζει το show…

ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

¨ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ" ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Το kontra channel ανακοίνωσε κι επίσημα την συμφωνία με τον Γιώργο Τράγκα για την μεταφορά στην συχνότητα του και των τριών εκπομπών του.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Γιώργος Τράγκας έρχεται από τη Δευτέρα 28 Απριλίου, με τις εκπομπές του «Χωρίς αναισθητικό», «Απαγορευμένη ζώνη» και «Ελεύθερος σκοπευτής».

Στη δημοσιότητα το αναθεωρημένο μνημόνιο - Τι προβλέπει για την ενέργεια

Το κείμενο του αναθεωρημένου μνημονίου, στο οποίο, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και οι στόχοι του ενεργειακού τομέα, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στις προβλέψεις του μνημονίου για την ενέργεια, κεντρική θέση κατέχουν οι αγορές ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην περίπτωση της ελάφρυνσης των ενεργοβόρων βιομηχανιών.
Εξάλλου, αναφορά γίνεται στην πρόοδο που καταγράφεται αλλά και στις υποχρεώσεις της χώρας όσον αφορά τις ενεργειακές αποκρατικοποιήσεις (ΔΕΗ κλπ).

Ο Υπουργός που ευθύνεται για τα Greek Statistics ανταμείβεται με αργομισθία σε κρατική ΔΕΚΟ!

Οι ενδείξεις συγκλίνουν και έχει ξεκινήσει η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού. Η χώρα απέχει από το έχει δρομολογήσει μια βιώσιμη λύση για την οικονομία.

Το σενάριο ενός οικονομικού σοκ προσεχώς που θα επιβάλει μια θεραπεία σοκ παραμένει το πιο πιθανό τα επόμενα 2-3 χρόνια.

ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ «Σκέψου: Απόφασή μας, Το επόμενο βήμα»


BINTEO/ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ

Το ΕΠΑΜ παρουσίασε τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του , με δηλώσεις στήριξης από τους τραγουδιστές Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Λέκκα και Γιάννη Ζουγανέλη και τον ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη.


«Έχουμε δώσει όρκο τιμής στα παιδιά και τους γονείς μας. Ακόμη και ένας από εμάς να μείνει, θα δώσει τον αγώνα μέχρι τέλους. Από την αρχή προσπαθήσαμε να ενώσουμε το λαό που είναι ή οφείλει να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων, να διαδώσουμε πως η γνώση του λαού είναι δύναμη και η δύναμη θα μας οδηγήσει στην πρόοδο, καθώς και να προκαλέσουμε το σύνολο του πολιτικού κόσμου να συζητήσει για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο. Εμείς έχουμε κωδικοποιημένη πρόταση και για τη διαγραφή του χρέους της χώρας και για τη μετάβασή μας στη nέα Ελλάδα», ανέφερε ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ Δημήτρης Καζάκης, υποστηρίζοντας πως στις 25 Μαΐου το κόμμα του θα γυρίσει την κλεψύδρα ανάποδα.

Η «μικρή ΔΕΗ», τα μεγάλα προβλήματα και οι κρυφές συμμαχίες

Σενάρια για άρση του μπλόκου στον λιθάνθρακα, ώστε να «προικοδοτηθεί» η λεγάμενη «μικρή ΔΕΗ» με άδειες για νέες μονάδες που θα χρησιμοποιούν χαμηλού κόστους εισαγόμενο καύσιμο, φέρνουν στο προσκήνιο τα προβλήματα που σταδιακά ανακύπτουν σε σχέση με το εγχείρημα της αποκρατικοποίησης.

Πληροφορίες του «Κ» αναφέρουν ότι, παρά τη δεδομένη πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσουν οι διαδικασίες πώλησης της «μικρής ΔΕΗ», το μείγμα που επελέγη δεν φαίνεται να προκαλεί ιδιαίτερες συγκινήσεις στην αγορά ηλεκτρισμού.

Παρά το γεγονός ότι ήδη συντελούνται κάποιες προκαταρκτικές διεργασίες μεταξύ ελληνικών εταιρειών του χώρου και πιθανών συνεταίρων τους για τη δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών, η πιο προσεκτική αποτίμηση και εξέταση των υπό παραχώρηση μονάδων της ΔΕΗ δείχνει ότι αυτές παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα.

Δείτε πώς θα είναι η Sagrada Familia όταν ολοκληρωθεί!

Η Σαγράδα Φαμίλια (ισπανικά: Basílica y Templo Expiatorio de la Sagrada Familia, αγγλικά: Basilica and Expiatory Church of the Holy Family, ελληνικά: Βασιλική και Εξαγνιστική Εκκλησία της Αγίας Οικογενείας) είναι μεγάλη ρωμαιοκαθολική εκκλησία στη Βαρκελώνη της Καταλονίας στην Ισπανία, σχεδιασμένη από τον Καταλανό αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί (1852-1926). Αν και

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα