Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η υπόσχεση Μαρινάκη για το νέο Πειραιά – Τί είπε ο δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης

Έγινε η ορκωμοσία του νέου Δ.Σ. Πειραιά, με τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο, Βαγγέλη Μαρινάκη να υπογραμμίζει ότι ήρθε η ώρα να δουλέψουν άπαντες για το καλό του Πειραιά και τον Γιάννη Μώραλη να κάνει λόγο για νέο κεφάλαιο στην πόλη.
Xωρίς παρατράγουδα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Πειραιά, με τους Χρυσαυγίτες τελικά να μένουν στην... ταράτσα και να μην δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα, όπως σε άλλες ορκωμοσίες που προηγήθηκαν. 

Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής» και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος του δημοτικού θεάτρου δήλωσε: 

“Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική. Ο Πειραιάς αλλάζει σελίδα. Θα κάνουμε ότι το καλύτερο δυνατό.Εγώ εδώ γεννήθηκα εδώ μεγάλωσα εδώ εργάζομαι.Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα όλοι μαζί να δουλέψουμε για το καλό του Πειραιά”.

ΦΩΤΟ-Νέες εντυπωσιακές εικόνες από τον τάφο της Αμφίπολης

Συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στον λόφο Καστά, στην Αμφίπολη, από την ΚΗ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων…

Με τη αφαίρεση χωμάτων από τον προθάλαμο, στον χώρο πίσω από τον τοίχο των Σφιγγών, αποκαλύφθηκε τμήμα μαρμαροθετημένου δαπέδου, με λευκά, μικρά ακανόνιστα τμήματα μαρμάρου, σε κόκκινο φόντο, σωζόμενο σε εξαιρετικά καλή κατάσταση. (φωτο 1,2). Στο κατώφλι του πρώτου διαφραγματικού τοίχου των Σφιγγών, εντοπίστηκαν επί της νωπογραφίας η οποία το κάλυπτε, ίχνη μπλε χρώματος. (φωτο 3).κάντε κλικ εδώ στο enikos.gr

"Φρούριο" ο Πειραιάς για την ορκωμοσία Μώραλη – Στην... ταράτσα οι Χρυσαυγίτες

- Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και των νέων δημοτικών συμβούλων είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 
- Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής ήθελαν να κάνουν νέο... σόου όπως και σε άλλες ορκωμοσίες 
- "Eξοστρακίστηκαν" στην ταράτσα του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία τους
- Συγκέντρωση αντιφαστιστών στην πλατεία Κοραή

Οι Χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν από τις 11:00 το πρωί για να υποδεχτούν τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Κούζηλος ο οποίος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Πειραιά. Αλλά η εντολή που έλαβαν από την αστυνομία ήταν να παραμείνουν στο κτίριο όπου φιλοξενούνται τα γραφεία τους. 

Tην ερχόμενη Τρίτη θα πάρει πιθανότατα εξιτήριο από την κλινική «Ιασις» o πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Πρωθυπουργός είναι καλά στην υγεία του σηκώνεται από το κρεβάτι του και περπατάει στον διάδρομο της πτέρυγας που νοσηλεύεται , ενώ η λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και έγινε η αιτία να εισαχθεί στην κλινική έχει πλήρως υποχωρήσει.

Οι κωδικοί που "κόβουν" τον φόρο


ON LINE ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΤΣΗ

Το Ίδρυμα Λάτση έχει προβεί σε έκδοση μιας σειράς συγγραμμάτων τα οποία, όχι μόνον είναι εξόχως ενδιαφέροντα ως συγγραφή και ποιότητα, αλλά διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή. Με κλίκ στον ηλεκτρονικό τίτλο του συγγράμματος, αυτό ανοίγει και μπορείτε να το ξεφυλλίσετε εμπρός ή πίσω πατώντας αναλόγως τα αριστερά ή δεξιά βέλη στο κάτω μέρος της εικόνας. Όταν φτάσετε στην σελίδα που σας ενδιαφέρει, κάνετε κλίκ και η σελίδα θα μεγαλώσει και θα γίνει ευανάγνωστη. 

ΔΕΔΔΗΕ : Παράταση ως τα τέλη Οκτωβρίου στο διαγωνισμό για τους έξυπνους μετρητές έπειτα από τις ενστάσεις

Παρατείνεται τελικά για ένα περίπου μήνα, προς τα τέλη Οκτωβρίου, ο διαγωνισμός του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικού Συστήματος (ΔΕΔΔΗΕ) για την προμήθεια και εγκατάσταση των πρώτων έξυπνων μετρητών σε μέχρι 200.000 οικιακούς καταναλωτές, έπειτα από τις προσφυγές αλλά και τα ερωτήματα ως προς την προκήρυξη που υπέβαλλαν κάποιες εταιρείες στον διαχειριστή του δικτύου.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του «Energypress» («Κίνδυνος παράτασης στο διαγωνισμό για τους έξυπνους μετρητές», 21/8/2014), ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι η αρχική ημερομηνία υποβολής προσφορών, που ήταν η 22η Σεπτεμβρίου, παρατείνεται προς τα τέλη Οκτωβρίου. Η ακριβής ημερομηνία θα προσδιοριστεί εντός του Σεπτεμβρίου, αμέσως μόλις δημοσιευθεί το συμπλήρωμα της διακήρυξης.η συνέχεια εδώ στο energypress.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ KONTRA NEWS


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

REAL NEWS ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΚΥΡ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Bryan Ferry - Slave To Love (Live in Lyon 2011 Tour)


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ/ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ


Μεγάλη φωτιά στην Κίσαμο Χανίων - Πνέουν άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ – Εκκενώνεται χωριό

 Η φωτιά ξέσπασε στις 6.30 το πρωί στην περιοχή Αμυγδαλοκεφάλι 
- Καίει χορτολιβαδική έκταση
- 33 πυροσβέστες, 5 άτομα πεζοπόρο και 2 ελικόπτερα στη μάχη της κατάσβεσης 


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί στην περιοχή Αμυγδαλοκεφάλι Κισάμου.

Το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται αυτή τη στιγμή περίπου 800 μέτρα από το χωριό Λιβάδια οι κάτοικοι του οποίου εγκαταλείπουν τα σπίτα τους λόγω του πυκνού καπνού  στην περιοχή.

Η φωτιά ξέσπασε στις 6:30 το πρωί και καίει χορτολιβαδική έκταση.


ΚΥΡ

Ο λαϊκός τουρισμός στο χειρουργείο (ΦΩΤΟ) - 2 γιατροί για 250.000 κατοίκους

φωτό από το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας
Μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους που χρειάζονται γιατρό στη Σαλαμίνα, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Στο νησί το καλοκαίρι οι κάτοικοι φθάνουν τις 250.000 -στην πλειοψηφία τους εργάτες και λαϊκά στρώματα που πάνε στο νησί για διακοπές- κι όμως στο Κέντρο Υγείας είναι μόλις 2 γιατροί για να χορηγούν και να γράφουν φάρμακα ενώ οι συνταξιούχοι καταδικάζονται σε ώρες αναμονής, μέσα στη ζέστη και τον καύσωνα, όσο για τους ασθενείς ούτε λόγος να γίνεται...

Η φωτογραφία «ήρθε» στο πόρταλ 902.gr από μόνιμο κάτοικο του νησιού που βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας το πρωί της Πέμπτης και αποτύπωσε την χαρακτηριστική φωτογραφία από το χώρο αναμονής.

Ανάρτηση στο site 902.gr που αναφέρεται στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας

TAXIS ΜΠΑΧΑΛΟ

Αντί να διαγράψουν τα παλιά εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ και να ανεβάσουν τα νέα με τις 6 δόσεις έχουν αναρτήσει δοσολόγιο με 2 δόσεις 30.09.2014 και τελευταία 31.12.2014.
Δεν έχουν λίγη τσίπα να παραιτηθούν μετά το απίστευτο αυτό μπάχαλο του ΕΝΦΙΑ , που κάθε μέρα παίζεται και ένα άλλο επεισόδιο και έχει χαθεί τελείως η μπάλα ;

7 δόσεις , 6 δόσεις , 5 δόσεις .....πόσες δόσεις ;

τα μη ηλεκτροδοτούμενα θα έχουν έκπτωση 50% , 30% , 20% ή 0%  ;

οι άνεργοι θα πληρώσουν;

οι σεισμόπληκτοι εκτός Κεφαλονιάς θα πληρώσουν;

Τι ισχύει τελικά ;έλεος!!!  

Δημοσκόπηση: Με 8 μονάδες διαφορά προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ

Με 8 μονάδες διαφορά προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ (25,8%) έναντι της ΝΔ (17,7%) που σημειώνει εντυπωσιακή πτώση, αποτέλεσμα και του φιάσκου του ΕΝΦΙΑ, όπως προκύπτει από άλλες ερωτήσεις της πρώτης δημοσκόπησης μετά το καλοκαίρι. Πολύ χαμηλά ποσοστά για ΠΑΣΟΚ (3%), Ποτάμι (2,3%), ΚΚΕ (3,5%) ΑΝΕΛ (2,5%). Σταθερή η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 8,7%.
Πηγή:real.gr

Οικογενειακά επιδόματα σε 300.000 οικογένειες – Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις

- Για τελευταία χρονιά χορηγείται από τον ΟΑΕΔ το οικογενειακό επίδομα
- Θα είναι "πετσοκομμένο" κατά 50%
- Ποιες είναι οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά
- Δείτε τον πίνακα με τα οικογενειακά επιδόματα
Στην τελική ευθεία μπαίνει η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΑΕΔ για τις οικογένειες με δύο παιδιά.

Από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι (αφορά σε 300.000 οικογένειες περίπου) θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και από την 1 Οκτωβρίου 2014 όσοι έχουν 1 παιδί, ενώ ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας κατάθεσης αίτησης για το οικογενειακό επίδομα του 2014 έχει οριστεί η 31 Ιανουαρίου 2015. 

H Αποπλάνηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

   -Αγαπητέ Πρόεδρε δεν τον αντέχω άλλο. Εγώ κάνω ότι μπορώ να προσελκύσω τουρίστες υψηλού (οικονομικού) επιπέδου στην Ελλάδα και ο Μιλτιάδης με το Λιμενικό μας φορτώνουν όλη την πλέμπα των μεταναστών. Δεν τον αντέχω άλλο...Θα πρέπει να μας πει εάν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα της πατρίδας ή όχι. Δεν είναι κατάσταση αυτή...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΚΑΛΗΜΕΡΑ


-Δεν επιστρέφω στη ΝΔ/Συζητάω συνεργασία για το πως θα σώσουμε την κατάσταση και δεν "θα ρίχνουμε νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ"

-Χτυπάω καμπανάκι , βαδίζετε λάθος και θα φέρετε τον κουμμονισμό

-Τσίπρας και Σύριζα θα φέρουν κακό στην Ελλάδα

-Πρώτα η Ελλάδα , μετά η παράταξη και τέλος το κόμμα

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: Ο ΣΚΑΪ που θα βρει τα λεφτά;

Το κανάλι του Φαλήρου, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται να μας τρελάνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Και αυτό γιατί αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα τηλεπαιχνίδι, που δεν συμμετέχεις «για την εμπειρία» ή για να κερδίσεις μια τηλεόραση… αλλά για να κερδίσεις λεφτά! Και πολλά λεφτά.

KONTRA NEWS ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


KARADAYΙ / ΦΘΑΝΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΦΕΡΙΝΤΕ -ΜΑΧΙΡ ΚΑΡΑ ΑΛΛΑ...

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η συγκίνηση του Ηλία Ψινάκη με την 90χρονη Πηγή στην ορκωμοσία (ΦΩΤΟ)

Του ευχήθηκε να γίνει μέχρι και πρωθυπουργός

  
Ξεχωριστή στιγμή λίγα λεπτά μετά την τελετή ορκωμοσίας του Ηλία Ψινάκης ήταν το τετ α τετ που είχαν για λίγα λεπτά με την 90χρονη Πηγή Σαφρά. Η κυρία Πηγή σημείωσε πως δε θα μπορούσε να λείπει από τη σημερινή πολύ σημαντική ημέρα για τον άνθρωπο τον οποίο αγαπά, εκτιμά και βέβαια «σταύρωσε» στις πρόσφατες εκλογές. Δηλώνει γοητευμένη από τον Ηλία Ψινάκη και του ευχήθηκε στην τρυφερή ολιγόλεπτη κουβέντα που είχαν να γίνει εκείνος μεγάλος και τρανός μέχρι και… πρωθυπουργός! Μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης συγκινημένος της έπιασε το χέρι γονατίζοντας στην εξέδρα και πήρε την ανθοδέσμη με τα λουλούδια που εκείνη του προσέφερε για να του ευχηθεί καλή θητεία

Chicago - Stay The Night (1984)

To "Stay the Night" είναι ένα τραγούδι γραμμένο από τον Peter Cetera και τον David Foster για το συγκρότημα των Chicago.Αυτό το τραγούδι το θυμόμαστε από το χαρακτηριστικό video-clip, που γυρίστηκε μέσα και γύρω από το Λος Άντζελες. Δείχνει τον Peter Cetera να κυνηγά τη γυναικάρα Ingrid Anderson που διαθέτει ένα κόκκινο αυτοκίνητο  σε σκηνοθεσία του Gilbert Bettman .

Αυτή είναι η κυβέρνηση Νταβούτογλου - Ποιος είναι υπουργός Άμυνας

Ο νέος Τούρκος Πρωθυπουργός  Αχμέτ Νταβούτογλου ανακοίνωσε, μετά από 45λεπτη συζήτηση που είχε με τον νέο Τουρκο Πρόεδρο κ. Ερντογάν, τη νέα κυβέρνηση, μόλις μετέβη στην Προεδρία της Κυβέρνησης. Υπουργός Αμυνας μένει ο ίδιος , ο κ. Ισμέτ Γιλμάζ

Η σύνθεση της νέας τουρκικής κυβέρνηση έχει ως εξής:

Πρωθυπουργός : Αχμέτ Νταβούτογλου
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Αλί Μπαμπατζάν
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης : Νουμάν Κουρτουλμούς (νέος)
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Μπουλέντ Αρίντς
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Γιαλτσίν Άκντογαν (νέος)
Υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικών Πολιτικών: κα Αϊσενούρ Ισλάμ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α'ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΕΗ

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (06:45:07) / 5,8 R ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ

ακολούθησε μετασεισμός στις 06:48:39 , 4.8R

ΔΕΗ/Μίσθωσε δικό της τάνκερ, εξοικονόμησε πόρους

Θυμάστε τις αλλαγές στο καταστατικό της ΔΕΗ που έγιναν τον Ιούνιο, δίνοντας τη δυνατότητα στην εταιρεία να μεταφέρει στο εξής καύσιμα στα νησιά με δικά της τάνκερ ; Το τάνκερ λοιπόν που μίσθωσε φέτος η ΔΕΗ για να μεταφέρει ντίζελ για τις ντιζελοκίνητες ηλεκτροπαραγωγικές της μονάδες στα νησιά, είχε σαν αποτέλεσμα εντυπωσιακή εξοικονόμηση πόρων.
Μέχρι και πέρυσι, το ντίζελ, το μετέφερε για λογαριασμό της ΔΕΗ ο ίδιος ο πωλητής του καυσίμου με δικά του σκάφη, και αμειβόταν με το μίλι, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστη για την επιχείρηση...

Εκτός EPSILON TV ο Άκης Παυλόπουλος

Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV και ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος έλυσαν σήμερα, Πέμπτη 28 Αυγούστου, τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Η διοίκηση του EPSILON TV θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια τον κ. Άκη Παυλόπουλο για τη συνεργασία και τα όσα προσέφερε έως σήμερα στο σταθμό. Επίσης, η διοίκηση εύχεται στο δημοσιογράφο καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Πηγή: tvnea.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ-Έρχεται δροσιά-Πολύ δυνατό μελτέμι στο Αιγαίο


Παρασκευή: Την Παρασκευή αναμένεται δροσιά στα ανατολικά με πολύ δυνατό το μελτέμι στο Αιγαίο, πιθανές διάσπρτες μπόρες στα βόρεια αλλά αρκετή ζέστη στα δυτικά ενώ το Σαββατοκύριακο σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεια θα κυλήσει ομαλά με κύριο χαρακτηριστικό το πολύ ισχυρό μελτέμι στο Αιγαίο, δροσιά στα ανατολικά και βόρεια και τοπικές καταιγίδες το απόγευμα στα βορειοδυτικά ορεινά.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


KONTRA NEWS


Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

The Economist: Η αίσθηση του ναυαγίου (πάλι)


Με Μέρκελ, Ολαντ,Ντραγκι στο καράβι του € που βυθίζεται καθώς μπάζει νερά. Oπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για μια Ευρώπη στην οποία κυριαρχεί η λειψανδρία ηγετών με τις εμμονές της Μέρκελ να επιταχύνουν την κόλαση και ίσως έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν είναι υπερβολή. Ο Πόλεμος χτυπάει την πόρτα της Ευρώπης. Είναι ήδη δίπλα μας: Oυκρανία, Συρία, Ιράκ και έπεται συνέχεια...


Στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια καταστροφικών μνημονίων διαπιστώνουμε με τον το βίαιο τρόπο τον κυνισμό που χαρακτηρίζει την πολιτική της Μέρκελ. Οι Γερμανοί δεν δίνουν δεκάρα να μεταρρυθμισθεί το διεφθαρμένο κράτος των εγχώριων κρατιστών και αχυρανθρώπων τους. Εξακολουθούσαν να μας δανείζουν χωρίς να απαιτούν απολύσεις στο Δημόσιο. Οπως όλα δείχνουν οι Γερμανοί τα έχουν βρει διαχρονικά με τους ντόπιους ολιγάρχες και ο μοναδικός απώτερος στόχος τους είναι η φτωχοποίηση του κόσμου.

Νικολόπουλος: Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στην λογική της gay ατζέντας

Νικολόπουλος: Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στην λογική της gay ατζέντας
Ύστερα από το σάλο που ξέσπασε στα social media αλλά και τα ΜΜΕ από το tweet του Νίκου Νικολόπουλου κατά του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, ο ίδιος έκανε την εξής δήλωση:

"Κάποιοι στη Ευρώπη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας προσπαθούν "βιαίως" και ποικιλοτρόπως - νομοθετικά και "διδακτικά" - να "φυτέψουν" στο συλλογικό μας υποσυνείδητο την αρσενοκοιτία ως φυσιολογική.

Βάσεις 2014: Η "σφαγή" των αριστούχων - Ποιες σχολές είναι στον...Θεό και ποιες κατρακυλάνε

- Σε 30 σχολές είχαμε άνοδο πάνω από 1.000 μόρια και σε 129 σχολές άνοδο από 500 εως 1.000 μόρια
- Σε 31 σχολές είχαμε πτώση πάνω από 1.000 μόρια
- Διπλασιάστηκαν φέτος οι αριστούχοι των πανελλαδικών, δε μπαίνουν όλοι στην πρώτη σχολή προτίμησης τους
- Εκτοξεύτηκαν οι βάσεις σε πολυτεχνικές, φυσικομαθηματικές και αστυνομικές σχολές 
- Η ακτινογραφία των βάσεων στο Newsit από τον εκπαιδευτικό ερευνητή, Στράτο Στρατηγάκη 

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα