Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Aλέξη, προστάτεψέ με από τον Αρβανίτη!

 Επιστολή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε μετά «την συκοφαντική επίθεση» που εξαπέλυσε εναντίον του ο διευθυντής του σταθμού «Στο Κόκκινο» Κώστας Αρβανίτης.

Ο κ. Αρβανίτης σε ομιλία του στην Λαμία άφησε αιχμές κατά του κ. Πορτοσάλτε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό που πάλευα και θα παλεύω πάντα είναι η ελευθεροτυπία του Πορτοσάλτε να μιλάει. το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι Πορτοσάλτε δεν αφήνουν εμένα να μιλάω».


Με αφορμή την αναφορά αυτή κατά του ονόματός του, ο κ.Πορτοσάλτε έστειλε επιστολή στον πρέοδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ζητώντας να τον προστατεύσει από την συκοφαντική επίθεση του κ. Αρβανίτη.

Ο ίδιος δηλώνει ότι δέχεται «βαρύτατη επίθεση στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα προσωπικής και οικογενειακής ασφάλειας» ενώ προσθέτει πως «παρόμοια συμπεριφορά εφόσον γίνει αποδεκτή από εσάς, απειλεί την ελευθερία της έκφρασης, ειδικότερα μάλιστα της δημοσιογραφικής».

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Πορτοσάλτε στον Αλέξη Τσίπρα:

Αγαπητέ πρόεδρε
Θέλω να σας παρακαλέσω να με προστατεύσετε από τη συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο διευθυντής του σταθμού σας «Στο Κόκκινο».
Αντιλαμβάνομαι ότι το κομματικό σας στέλεχος μιλά με την υπεροψία που του δημιουργεί η σιγουριά ότι θα καταλάβει ανώτατη διευθυντική θέση στο κρατικό σύστημα των μέσων ενημέρωσης, σε περίπτωση επικράτησης των συνδυασμών σας στις επικείμενες εκλογές.
Κατανοείτε πιστεύω, ότι υφίσταμαι βαρύτατη επίθεση στο στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα προσωπικής και οικογενειακής ασφάλειας και ότι παρόμοια συμπεριφορά εφόσον γίνει αποδεκτή από εσάς, απειλεί την ελευθερία της έκφρασης, ειδικότερα μάλιστα της δημοσιογραφικής.

Με τιμή

Άρης Πορτοσάλτε/http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα