ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ψηφοδέλτια ΝΔ: Εκπλήξεις, μετακινήσεις και ανανέωση


Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης
Ανανέωση, πολύπλευρη διεύρυνση και άνοιγμα στην κοινωνία, είναι το μήνυμα που επιθυμεί να στείλει η ΝΔ κατά τη σημερινή παρουσίαση των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων.
Ψηφοδέλτια ΝΔ: Εκπλήξεις, μετακινήσεις και ανανέωση
Οι υποψήφιοι που θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές ξεπερνούν το 55% η συμμετοχή των γυναικών είναι μεγάλη, όπως και των νέων σε ηλικία ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα είναι εκτός απροόπτου ο Πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Θόδωρος Φορτσάκης, σε εκλόγιμη θέση θα βρίσκεται και ο Βασίλης Οικονόμου, ενώ στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα μετέχουν οι Γιώργος Χατζημαρκάκης, Δημήτρης Σταμάτης και ο Σταύρος Παπασταύρου.

Στο «γαλάζιο» στρατόπεδο επικρατεί ικανοποίηση τόσο για τη «μεταγραφή» της Άντζελας Γκερέκου, όπως και για τα πρόσωπα που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Με αυτές τις κινήσεις, η ΝΔ δείχνει στην πράξη πως συνεργάζεται με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις και παράλληλα κάνει ένα σημαντικό άνοιγμα στο μεσαίο χώρο.
Επίσης, την ψήφο των πολιτών θα διεκδικήσει στην Α΄ Πειραιά και το γνωστό μοντέλο–ηθοποιός Νόνη Δούνια. Στο κομματικό «μαντρί» επιστρέφει και ο Γ. Κασαπίδης που θα είναι υποψήφιος στην Κοζάνη. Επίσης, φαίνονται να έχουν κλειδώσει οι υποψηφιότητες του Κ. Τζανακούλη στη Λάρισα, ενώ ο καθηγητής Καρδιολογίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης, θα είναι υποψήφιος στην Σάμο. Επίσης, στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια της Α΄Θεσσαλονίκης επιστρέφει ο Σταύρος Καλαφάτης.
Σύμφωνα με τη NΔ, στα ψηφοδέλτια οι υποψήφιοι που κατέρχονται για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές ξεπερνούν το 55% η συμμετοχή των γυναικών είναι μεγάλη, όπως και των νέων σε ηλικία ανθρώπων.
Στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει η πολιτική επιτροπή της ΝΔ, υπό την προεδρία του Α. Σαμαρά, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα ψηφοδέλτια και στη συνέχεια να δοθούν στη δημοσιότητα. Το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στη Ρόδο και το Σάββατο το μεσημέρι θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη μέρα και την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Στα ψηφοδέλτια εντάσσονται άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης εκπρόσωποι των επιμελητηρίων και επιστημονικών συλλόγων, άνθρωποι της αγοράς, που ξέρουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες της πραγματικής Οικονομίας, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται να γίνουν, για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη και η τόνωση της απασχόλησης, που έχουν ήδη ξεκινήσει.
Επίσης, συμμετέχουν άνθρωποι του πνεύματος και των επιστημών, που μπορούν να συμβάλλουν στην έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη κρίση και τη διασφάλιση μιας καλύτερης επόμενης μέρας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα